2777
2789
عنوان

خواستگاری

811 بازدید | 132 پست

سلام دوست پسرم قراره اسفند بیاد خاستگاری اما چون به عید میخوره و اونا عیدا همیشه از اول تا اخر با فامیلاشون که پر دخترم هست میرن مسافرت نمیخام به عید بخوره و نتونم برم دوست دارم قبلش بیاد و تا عید نامزد باشیم که برم نمیخامم این موضوعو مستقیم بهش بگم چیکار کنم تا دی بهمن بیاد جلو؟چون شرایطش از دی تا اسفند فرق انچنانی نمیکنه که بگیم زمان بگذره اماده تر بیاد جلو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا وكيل باور كردي اسفند مياد ي درصد فك نميكني سركاري باشه 

دوس پسر من ك الان شوهرم 

ي هفته قبلش گف من باور نكردم بعد تو الان ب فكر چي هستي بچه اي خيلي!!!

ميشه برا حاجت دلم ي صلوات بفرستيد 😭🙏🏻❤️

از کجا میدونی میاد؟؟ دوسپسر منم همیشه زمان تعیین میکرد اخرشم میگف نمیتونم بیام تا سال دیگ صبر کنیم😂😂😂ساده نباشششش 

تیکر بارداری نیستا تیکر رژیممه وزن هدف60کیلو قد:168وزن الانم 65
خدا وكيل باور كردي اسفند مياد ي درصد فك نميكني سركاري باشه  دوس پسر من ك الان شوهرم  ي ه ...

دقیقاااااا خیلی بچس قشنگ سر کارش گذاشته😑 باورم نمیشه هنه دخترا اینهمه سادن؟؟ 

خدا رحم کنه ازالان به دخترای فامیلش حسودی میکنی😂😂😂😂😂

حسودی نمیکنم عزیزم فرهنگامون‌متفاوتن اونا خیلی قرطی پرتی ان‌در حد تاپ شلوارک گشتن جلو هم منم حرص میخورم

عشق کشکه😊 تو این بدبختی بازارو تو این توضاع مملکت زیاد ب عشقو دوسش دارمو اینا دل خوش نکنین زندگی فقط بوسو ماچ نیسکه سعی کنین هم یه پسر خوش اخلاق گیر بیارین هم یه کارمندشو رسمی باشه ک چه بهتر حالا پولدارشو نخواسیم