2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 132 پست
خوشگلم تو دلشو خالی نکن.همه پسرا ی جور نیستن،همونطور که همه دخترا ی جور نیستن من باهرکی بودم خاستگا ...

آره همه مثل هم نیستن نمیشه قضاوت کرد که طرفش نمیاد خاستگاری و حرفش مثل بعضی پسرا کشک باشه .

بقول خودش ما تو رابطش نیستیم .

ولی چون خودش حساسه و تفاوت فرهنگی دارن خیلی عذاب میکشه اگه باهاش ازدواج کنه و رفت آمد کنن

دوست جونیا یه صلوات واسه حاجت دلم و خودتون میفرستید؟😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشگلم تو دلشو خالی نکن.همه پسرا ی جور نیستن،همونطور که همه دخترا ی جور نیستن من باهرکی بودم خاستگا ...

بین احساسی بودن و واقعیت زمین تا آسمونه برا خودش میگم و گرنه من از خدامه تمام جوونا حتی خودم بهترین ازدواج داشته باشن 

یاد داداشم افتادم با دختر همسایه مون دوست بود همش وعده میداد بهش ترمه راضی بشه میام خواستگاری 😁😁😁 یه بار منو دید گیر گیر مگه من چیکار کردم نمیذاری داداشت بیاد خواستگاری منم کلا حاشا کردم بعد گفته بود دیگه جدی عید میایم بابام اینا عید رفتن خونشون دختره کلی تحویل و پذیرایی خاص بعد بدو ا اومد خونه ما بابا اینا اومدن خواستگاری؟ گفتم نه بابا چه خواستگاری اومدن عید دیدنی!!😊😕😊😊

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

آره همه مثل هم نیستن نمیشه قضاوت کرد که طرفش نمیاد خاستگاری و حرفش مثل بعضی پسرا کشک باشه . بقول خو ...

بله با قسمت دوم حرفت کاملا موافقم.

میگن عشق کور میکنه.دقیقا یعنی همین...

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

دوسش دارم دوستم داره ثابتم کرده ولی خب مادرش مخالفه حالا قول داده بعد صفر گفته راضیش میکنم بیایم نیا ...

ان شاالله که بهم میرسین 

ان ساالله همه ی عشقا اگه ب صلاحشونه بهم برسن 

یکیشم خودم🙈

دوسش دارم دوستم داره ثابتم کرده ولی خب مادرش مخالفه حالا قول داده بعد صفر گفته راضیش میکنم بیایم نیا ...

الان یه عده میان میگن باورش نکن همه میگن دوست داریم ولی نمیان😂😂😂

یاد داداشم افتادم با دختر همسایه مون دوست بود همش وعده میداد بهش ترمه راضی بشه میام خواستگاری 😁😁😁 ...

😂😂😂😂😂 الهییییی 😂😂😂😂

یاد داداشم افتادم با دختر همسایه مون دوست بود همش وعده میداد بهش ترمه راضی بشه میام خواستگاری 😁😁😁 ...

😂😂😂😂😂وای

تیکر بارداری نیستا تیکر رژیممه وزن هدف60کیلو قد:168وزن الانم 65
😂😂😂 طفلی

😁😁😁

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

من اول احساسی بودم ولی الان عقلم میگه یا میخواد و عمل میکنه به حرفاش یا بره برا همیشه و کات

ای ول برا من اومد خواستگاری ولی دیدم شرایطش با من هم خونی نداره تمومش کردم... بابام هم نذاش بیشتر دلسرد شدم

تیکر بارداری نیستا تیکر رژیممه وزن هدف60کیلو قد:168وزن الانم 65