2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 132 پست
ولی شما چقد خوب بودی که به حرفش گوش دادی و خوابگاه نگرفتی اووووو چ حوصلها خدایی خیلی خوب بودی ایندفه ...

اره بعداً که تو حالت مقایسه قرار بگیره متوجه میشه چیو از دست داده 

من دیگه برنمیگردم اصلااااا

منتظرم ببینم با کی ازدواج میکنه 

اخه هم سخت پسنده هم ازدواج سنتی دوسنداره کلا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بعداً که تو حالت مقایسه قرار بگیره متوجه میشه چیو از دست داده  من دیگه برنمیگردم اصلااااا ...

حالا ب نظرت بدرد ازدواج میخوره؟ اخلاق رفتار ادب ایمان؟ جوری بود ک خودت کامل راضی باشی باهاش ازدواج کنی

دوست جونیا یه صلوات واسه حاجت دلم و خودتون میفرستید؟😊
اره بعداً که تو حالت مقایسه قرار بگیره متوجه میشه چیو از دست داده  من دیگه برنمیگردم اصلااااا ...

توهم برمیگرددددددییی فقط کافیه آقا بیاد نازکشی😉😉😉😉

حالا ب نظرت بدرد ازدواج میخوره؟ اخلاق رفتار ادب ایمان؟ جوری بود ک خودت کامل راضی باشی باهاش ازدواج ک ...

طوری نیست که بگم این‌موقعیت طلایی هستش و اگه از دستش بدم‌ دخترا رو هوا میزننش!

اصلاااااا اینطور نیست ...

من‌ چون دوسشداشتم خیلی چیزها رو واسه خودم کمرنگ کرده بودم ، مثلاً جایگاه اجتماعی خانواده من بالاتره ، طوری ک میترسیدم نکنه پدر بره تحقیق حرف خاصی راجبشون بشنوه و نه بیاره !

عصبی بود ، خودشم میگفت من عصبی ام و تندم و قبول داشت 

البته زبونش خیییلی به قربون صدقه هم باز میشد که از خودم یاد گرفته بود 

همیشه بهش میگفتم تو ورژن پسرونه من شدی !

خسیس بود ، بارها متوجه شده بودم اما خودمو گول میزدم که شاید اشتباه میکنم و این حسابگره نه خسیس!!!

دوست داشت که حرف حرفه خودش باشه 

معمولا هروقت ابراز ناراحتی میکردم یه طوری رفتار میکرد که کلِ تقصیر هارو مینداخت گردن‌من و خودشو تبرعه میکرد!

خیلی چیزارو رو هم بذارم دلیلِ محکمی میشه که دیگه هیچ ارتباطی باهاش نداشته باشم

طوری نیست که بگم این‌موقعیت طلایی هستش و اگه از دستش بدم‌ دخترا رو هوا میزننش! اصلاااااا اینطور نیس ...

پس اگه تصمیمت قطعیه و این بدی هارو داشت همون که ترکش کنی برای همیشه بهتره اخه میدونی سنی هم نداری که .

خیلی موقعیت های بهتری برات پیش میاد مطمئن باش .

وقتاییکه دلتم براش تنگ شد بدی هاش رو بنویس و مرور کن .

ولی یه چیزی بگم قصدم این نیس ک بیشتر ناراحتت کنم اما حیف اون دو میلیون🙈😑😐

پس اگه تصمیمت قطعیه و این بدی هارو داشت همون که ترکش کنی برای همیشه بهتره اخه میدونی سنی هم نداری که ...

اره دقیقا قصد دارم‌بنویسم خیلی تاثیر گذاره 

نه حیفِ دو میلیون نشد چون تا اخر وقتی از دختری هدیه بگیره ، وقتی ببینه تولدش و با ۲۰۰ تومن طرف جمع کرده باز یاد اون ۲ میلیون میوفته !

ی کارایی کردم که خیلی مورد مقایسه قرار بگیره...

البته مردا مثل ما جزئی نگر نیستن خب!

اره دقیقا قصد دارم‌بنویسم خیلی تاثیر گذاره  نه حیفِ دو میلیون نشد چون تا اخر وقتی از دختری هدی ...

آره اونم تو سن ۳۰ سالگی که یکم از احساسات و شورو نشاط جوونی میوفتن ینی مث چند سالای قبلشون نیستن دیکه حالا نمیدونم این آقا چطوره نمیشه قضاوت کرد.

یه روزی سرش ب سنگ میخوره و ببخشیداااا مث 🐕 پشیمون میشه 😂😂 دودستی تو سرش باید بزنه ک همچین فرشته ای رو از دست داده.

همینم برای تو کافیه .

تو چیزی ازدست ندادی بلکه آسوده ترو راحتتر شدی

فدات بشم 💋 معلومه که چیزی از دست ندادم و معلومه که پشیمون میشه ... همین امروز ساعت ۹ صبح پیام داده : دلت تنگ نشده؟

منم خوندم و قرار نیست جوابی بدم 😜

همین پیام یعنی منت کشی 

یعنی مثل تو نمیتونم پیدا کنم 

یعنی پشیمونم ، خودم دلم تنگ شده و....

اخه ۲ روز پیش که پیام خدافظی داد گفته بود به درد هم نمیخوریم ۱۰۰% و نمیتونم باهات کنار بیام ؛ دیگه هم به من اس نده 😁

خداروشکر 

گفتم که تاثیرِ خودم رو گذاشتم 🙃

فدات بشم 💋 معلومه که چیزی از دست ندادم و معلومه که پشیمون میشه ... همین امروز ساعت ۹ صبح پیام داده ...

آخی عزیییییزم 

مطمئن بودم پیام میده 😂