2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 132 پست
آره 16 یا 17 بودن من هر چی میگفتم خودتو جمع کن زیاده روی میکنی میگفت تو به من حسودی میکنی😁😁

خب تموم شد پس من تا پارسال که 23 بودم خیلی ساده بودم ولی الان خودمم حس میکنم کافیه ساده بودن

خیلی ازین چیزا زیاده . ساده بوده دختره طفلی

منم بهش میگفتم نکن این کارها رو فکر میکرد من بهش حسودیم میشه میگفت من عاشق زیاد دارم و از این حرفها 

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونی بری تو زندگیش و بهش هرروز امرو نهی کنی به فامیلاش گیر بدی عصبی میشه اذیت میشه  زده ...

وااااااااقعا ....چقد قشنگ گفتی ...

ب نظر منم خیلی بیشتر فکر کن .

آخه توام مثل من حساسی و حسود😂 منم خیلی از خاستگارای این مدلی داشتم و بخاطر این قضیا که نمتونم تحمل کنم رد کردم😐😐 😐 چون هردوشونم اذیت میشن اخه 

دوست جونیا یه صلوات واسه حاجت دلم و خودتون میفرستید؟😊
منم بهش میگفتم نکن این کارها رو فکر میکرد من بهش حسودیم میشه میگفت من عاشق زیاد دارم و از این حرفها& ...

😂😂😂😂😂😂 وااااای 

از ۱۶-۱۷ سال کمتر میزنه با این افکارش

وااااااااقعا ....چقد قشنگ گفتی ... ب نظر منم خیلی بیشتر فکر کن . آخه توام مثل من حساسی و حسود😂 من ...

دیگه ما نصیحتامونو کردیم.هرچند تاپیکش نه واسه نصیحت بود و نه ما در جایگاه نصیحت کردنیم.امیدوارم هرچی صلاحه براش اتفاق بیفته

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

سر قضیه مهمی کات کردین؟ آخه حس میکنم کات کردن باکسی که دوستش داری خیلی کار سختو نشدنییه مگراینکه اج ...

دورت بگردم بی سیاست عمل کردم 

خیلی خیالش و از بابت خودم جمع کردم‌

ترس از دست دادن نداشت 

خیلی کارا به خاطرش کردم‌

از خیلی کارا بخاطرش دست کشیدم ...

مدام در دسترسش بودم

کلِ عشق و محبتم رو به پاش ریختم 

اجازه ندادم ترس از دست دادنِ من رو داشته باشه 

میدونی چی میگم ؟؟

اوایل خیلی خوب بود 

اواخر ازم سرد شده بود انگار 

مدام‌با رفیقش بود 

خونه اش شده بود پاتوق ...

مثل قبل باهام حرف نمیزد ، همش بهم زنگ میزد با خستگی صحبت میکرد ، ی جوری بحثمون میشد 

من خیلی ام‌ مهرطلب هستم !

چندین بار بهش گفتم اذیتم ازین سیستم ، درست نیست و اینا ...

توجیه و دلیل میتراشید و خودشو تبرعه میکرد ...

ی روز با خودم‌ گفتم بذار تنبیه کنمش !

یه صبح تا شب جوابشو ندادم !

شب واسش نوشتم از ناراحتیم و چیزهایی که اذیتم کرده و از این بی توجهی ها و.... 

خوند و جوابمو نداد !

بعد از ۲ روز پیام داد که واسه اومدنِ خونوادم به خونتون(واسه خواستگاری) هیچ برنامه ریزی نکن چون با این وضعیت من اجازه نمیدم بیان.خداحافظ...

منم نوشتم:سلام ، نه من هیچ برنامه ریزی نمیکنم ، بازم ممنون که اطلاع دادی خداحافظ ....

بعدِ نیم ساعت پیام داد : خیلی کارِ خوبی میکنی چون من و تو اصلا به درد هم نمیخوریم !

منم نوشتم: انشاالله که همینطور باشه و تصمیم عقلانی باشه برامون❤

نوشت: اره صد در صد هست ، تو خیلی کودکی و درک نداری و ارامشم و کارم‌ باارزش تره و.... اخرشم نوشته بود کلا دیگه به من اس نده هر تصمیمی هم‌میخوای واسه زندگیت بگیر...

منم دیگه پیامی ندادم بهش....

ناراحت نیستم از خودم چون کم‌نذاشتم قربونت بشم ، زیاد گذاشتم ....

زیادی خوبی کردنم تهش داستانه ....

مشاوره رفتیم راجع به قضیه فرهنگ...خیلی مشکلاتمونو‌حل کرده که کنار اومدیم اما خب من وقتی پیششونم باها ...

ای جااانم عزیزم 🤗 

از مشاوره راضی بودی؟ چطور بود یکم راهنمایی میکنی که ماهم بریم خوبه؟

خب تموم شد پس من تا پارسال که 23 بودم خیلی ساده بودم ولی الان خودمم حس میکنم کافیه ساده بودن

😁😁خدا رو شکر بالاخره سادگی رو گذاشتی کنار از آدم ساده سوءاستفاده می کنند فقط

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

خداروشکر 1 سالی میشه درگیر یکی دیگه شدم با خدا تره ولی من دیگه 100 در صد اعتماد نکردم بهش و اگه همین ...

خداروشکر

انشاالله یه روز به جایی از زندگیت برسی که بگی خدارو شکر که نشد الان چقدر خوشبختم 

دختر دایی من صیغه محرمیت خوندن بله برون و همه چیز برگذار شد هی گفتم وابسته نشو زیاد بگو بخند بیرون برو گوش نداد تا یه شب گفته بود خونه دوستمم رفته بود خونه دوست پسره اون و نامزدش تنها و بله دیگه تا صبح کلکش کنده بود قبل عقد بهم خورد صبحش تمام بدنش کبود و گریه میکرد منم فقط اشک میریختم هی گفتم گوش ندادد الان 2 ساله میگذره شبا توی خواب جیغ میزنه

خداروشکر انشاالله یه روز به جایی از زندگیت برسی که بگی خدارو شکر که نشد الان چقدر خوشبختم 

مرسی عزیزم ضربه روحی خوردن خیلی بده منم استارتر جواب نداد فکر کرد حسودشم نه من از خدامه عروس بشه لارج ترین و شیک ترین عروسی داشته باشه ..همه جوونا خوشبخت بشن ولی ساده نباشن

بله احساس غرور گاهی چنان آدمو میزنه زمین که حد نداره

ما از اون محل بلند شدیم یکی دو سال بعد شنیدم با یکی از اون پسرا تو خونه دختره گرفتنشون و پسره فرار کرده این بنده خدا ها موندن و کلی حرف مردم😞