2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 132 پست
اره پولدار هس مودب هس ..سید هس ....منتهی مامانش میگه راه دور هس گیر داده😤

خوشبحالت ☹️خو من چرا همچین شانسی ندارم پسره هیچی از خودش نذاره یه داداش هم داره طرف دیوونسسسس میدونم تو این خونواده من روانی میشم یا مادر هم داره هیچی بلد نیس پسره خودشچم مظلوم بدجور تابع خونواذشه

تیکر بارداری نیستا تیکر رژیممه وزن هدف60کیلو قد:168وزن الانم 65
عزیزم  بهمنِ ۹۷ (همین چند ماه پیش) برنامه ریزی کرده بودیم برای همین شهریور که ازدواج کنیم ! ه ...

سر قضیه مهمی کات کردین؟

آخه حس میکنم کات کردن باکسی که دوستش داری خیلی کار سختو نشدنییه مگراینکه اجباری باشه .

من با عشقم ۷ سال هست که هستیم ماشاالله خودم خودمو چشم نزنم قهر طولانی نکردیم😂ولی بحث تا دلت بخوااااد

دوست جونیا یه صلوات واسه حاجت دلم و خودتون میفرستید؟😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب پس حقش بوده این دختر 😒

آره بابا ولی داداشم رو واقعا دوست داشت ولی داداشم میدونست به همه پسرا یه ناخنک زده آخر هم با من جنگ کرد و قهر تو بهش گفتی. گفتم به من چه مگه خودش بچه این محله نیست 😮😒😕

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

خوشگلم تو دلشو خالی نکن.همه پسرا ی جور نیستن،همونطور که همه دخترا ی جور نیستن من باهرکی بودم خاستگا ...

دقیقا قضاوت کردن هاست ک‌دل ادمو‌میشکونه خدا ی روزی یجوری یکاری میکنه بقیه قضاوتشون کنن که باید یاد این روزاشون بیوفتن من خیلی خلاصه گفتم که راجب یه مسئله دیگه کمکم کنن بخام کل ماجرا رو بگم که... اون یبار از من خاستگاری کرده اما کاملا زنونه ینی مادر و‌مادر بزرگش با مادر و خاله ی من

و‌تصمیم بر این شد که اسفند بیان حالا من میخام زوتر بیان به دلایلی

الان اوضاعت خوبه؟  میتونی کسیو دوسداشته باشی واقعا ؟؟

خداروشکر 1 سالی میشه درگیر یکی دیگه شدم با خدا تره ولی من دیگه 100 در صد اعتماد نکردم بهش و اگه همین فردام کات کنه مهم نیست چون من 1 دفعه بهم ثابت شده ...جوری که میخواستم خودکشی کنم قبل ولی خداروشکر نکردم و الان کاملا برا هر انفاقی امادگی دارم

دقیقا قضاوت کردن هاست ک‌دل ادمو‌میشکونه خدا ی روزی یجوری یکاری میکنه بقیه قضاوتشون کنن که باید یاد ا ...

عزیزم امیدوارم به خواسته هات برسی.ولی لطفا لطفا لطفا ی کم بیشتر فکر کن.فرهنگاتون یکی نیست

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

آره بابا ولی داداشم رو واقعا دوست داشت ولی داداشم میدونست به همه پسرا یه ناخنک زده آخر هم با من جنگ ...

خیلی ازین چیزا زیاده . ساده بوده دختره طفلی

دقیقا قضاوت کردن هاست ک‌دل ادمو‌میشکونه خدا ی روزی یجوری یکاری میکنه بقیه قضاوتشون کنن که باید یاد ا ...

خب عزیزم متن رو درست تایپ میکردی مینوشتی خواستگارم نه دوست پسر ..اخه دوست پسر خانواده اکثرا در جریان نیستن ولی خواستگار همه میدونن

نمیتونی بری تو زندگیش و بهش هرروز امرو نهی کنی

به فامیلاش گیر بدی

عصبی میشه

اذیت میشه 

زده میشه 

سرد میشه

بیشتر فک کن توروخدا

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

البته بچه سال هم بوده....

آره 16 یا 17 بودن من هر چی میگفتم خودتو جمع کن زیاده روی میکنی میگفت تو به من حسودی میکنی😁😁

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

نمیشه بگی اسفند ما درگیریم حالا ب هر بهونه ای یا مهمونی داریم یا خونه تکونی اساسی میکنیم و.... لطفا اگه امکانش هس بهمن ک سرما هم خلوته و با دل فرصت میتونیم گفتگو کنیم و آشنا شن همه بیاین

عزیزم امیدوارم به خواسته هات برسی.ولی لطفا لطفا لطفا ی کم بیشتر فکر کن.فرهنگاتون یکی نیست

مشاوره رفتیم راجع به قضیه فرهنگ...خیلی مشکلاتمونو‌حل کرده که کنار اومدیم اما خب من وقتی پیششونم باهاشون اوکی ام‌وقتی نیستم اذیت میشم