2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله حق با توعه  ولی بودن کسانی ک بشدت متظاهر در حدی ک با امامشون ب جهاد هم میرفتن ولی بعد خودش ...

اره درسته 

حدیث داریم از پیامبر اکرم : توی آخرالزمان نگه داشتن دین مثل نگه داشتن گوله آتش کف دسته

من ک واقعا کم اوردم برام دعا کن

اخلاقش خوب باشه. چشم پاک باشه و خیلللی دوست داشته باشه 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
اره درسته  حدیث داریم از پیامبر اکرم : توی آخرالزمان نگه داشتن دین مثل نگه داشتن گوله آتش کف د ...

عزیزی 😊

محتاجم ب دعا

جهان ریاضی درونم دگرگون شد   ۱+۱=۴؟؟؟؟      چ ترکیب زیبایی. من . همسرم و دوقلوهای نازنینم 

اول از همه ایمان قوی داشته باشه .ویه چیزمهم اینه که بتونه بین خانواده وهمسرش رومدیدیت کنه یعنی همون اول بفهمونه به خانواده اش که وقتی متاهل شدم یه خانواده مستقل ازشما تشکیل میدم وحق دخالت توهیچ موضوعی روندارید وهمینطور به همسرش گوشزد کنه که تحت هیچ شرایطی بی احترامی نکنه به خانواده اش.واینکه ارزش ومقام زن رو بدونه همونطورکه پیامبرعزیزمون گفتن زن همچون ریحانه اس .و یه چیز خیلی مهم تواین زمونه پوووووولللللله  

برو اسفند دود کن براش جا تعریف کردن😁😁

تو راهم دارم میرم شهرم ...خیلی دلم براش تنگ شده خخخخخخیلی 

دعواهم داشتیما دعوای شدیییییید ب حدی ک مامانم تعجب میکنه میگ ن ب اون عاشق معشوقیتون ن ب این دعواها !!!من ادم تندی ام اونم غد تو دعوا هیچ جوره صراطمون مستقیم نمیشه اما راضیم الحمدلله 

امسال سه ساله ک ازدواج کردیم سنتی هم ازدواج کردیم اما میترسم از روزی ک بچه بیاد یا سال های بیشتری بگذره و مثل بقیه تاپیک ها نسبت ب هم سرد باشیم...خدا اون روزو نیاره

ایمان و اخلاق و امانت داری،این ها توصیه ی معصومین برای همسر ایده اله،امانت داری برای اینه که بدونه همسرش امانت خدا در دستشه و باید ازش به خوبی مراقبت کنه

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
به چیزای بد فکر نکن اصن

وقتی میام نی نی سایت فکر میکنم...یکی از دعواهامون با همسرم نی نی سایت بود میگفت دیگ حق نداری بری این سایت مثل افسرده ها شدی ..یه مدت بخاطر اون ترکش کزدم اما دوباره معتاد شدم نمیتونم 

همسرم میگ نباید خیلی چیزهارو شنید برای ادم وسواس فکری میاره و تو توی نی نی سایت همه اونارو خوندی 

راست میگه روحیم عوض شده پر از ترس....همیشه میگفتم ک شوهرم بین هزارتا زن بره خیالم راحته اما از وقتی اومدم اینجا شوهرم تلفنشو دیر جواب بده فکرم هزار جا میره

وقتی میام نی نی سایت فکر میکنم...یکی از دعواهامون با همسرم نی نی سایت بود میگفت دیگ حق نداری بری این ...

منم فیلم میبینم بدجور میره تو مخم

حس میکنم بهترین مردا هم خطا میکنن

الان یه فیلم دیدم انقد گریه کردم

گفتم دیگه به کی میشه اعتماد کرد

🍼😚