2777
2789
از نظر هر کس ایده ال ی مفهومی داره یکی شوخ دوس داره و یکی ب مرد شوخ میگه سبک سر  یکی مرد همراه ...

😁 😁 😁 

نمیدونم چرا از پسرایی ک خوب نیستن، بیشتر خوشمون میاد

من دقت کردم تو دوستام، سمت پسرایی ک خیلی مثبتن و اینا نمیرن

انگار دوس دارم یخورده ازیت کنه طرف

🍼😚
و همه اینایی ک گفتم برمیگرده ب اون خونه و اون پدر مادری ک این آقا رو تربیت کردند  اگه خونوا ...

من الان با خود فرد آشنا شدم

فقط میدونم مادرش فوق العاده مذهبیه

پدرشم انگار زیاد با عرضه نیس

مهمونی هم زیاد میرن

درهمین حد میدونم

میگی چجوری بفهمم خانوادش چطوریه؟ 

نمیشه ک برم تحقیق وقتی هنوز نیومده خاستگاری

🍼😚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر ب راه های شناخت منافق از مومن رو بخونی میتونی تشخیص بدی

بله حق با توعه 

ولی بودن کسانی ک بشدت متظاهر در حدی ک با امامشون ب جهاد هم میرفتن ولی بعد خودشون شدن قاتل امام 

بنظر من تنها کاری ک از دستمون برمیاد اینه ک تلاشمون رو برای شناخت کنیم ولی نهایت امر با توسل ب خواسته هامون برسیم چون ما انسانیم و ممکن الخطا

جهان ریاضی درونم دگرگون شد   ۱+۱=۴؟؟؟؟      چ ترکیب زیبایی. من . همسرم و دوقلوهای نازنینم 
😁 😁 😁  نمیدونم چرا از پسرایی ک خوب نیستن، بیشتر خوشمون میاد من دقت کردم تو دوستام، سمت پسر ...

یاللعجب 😂😂

جهان ریاضی درونم دگرگون شد   ۱+۱=۴؟؟؟؟      چ ترکیب زیبایی. من . همسرم و دوقلوهای نازنینم 
بله حق با توعه  ولی بودن کسانی ک بشدت متظاهر در حدی ک با امامشون ب جهاد هم میرفتن ولی بعد خودش ...

شناختن خیلی سخته

از هرکسب هرچیزی برمیاد

واقعا شانسیه یه چیزایی

🍼😚
من الان با خود فرد آشنا شدم فقط میدونم مادرش فوق العاده مذهبیه پدرشم انگار زیاد با عرضه نیس مهمون ...

خیلی پس شناخت نداری عزیزم

از دوستی رفیقی سراغ بگیر 

من فقط میدونم روزی خواستم دخترمو ب کسی بدم خیلی تحقیق میکنم و میفرستمشون پیش ی مشاور فوق حرفه ای در زمینه مشاوره قبل ازدواج شده کلی هزینه کنم 

اونجا تست میگیرن پرسشنامه پر می‌کنن و معلوم میشه اصلا ب درد هم میخورن یا نه 

شناختن خیلی سخته از هرکسب هرچیزی برمیاد واقعا شانسیه یه چیزایی

اره معمولا ادما خودشون نیستن 

کم پیدا میشه ادمی ک بشه بدون هیچ دغدغه ای بهش تکیه کردی 

بعضیا استاد جاخالی دادنن

اسی جان شما هم اینکارو بکنید  اما مادری ک خیلی مذهبیه ب نظرت با دوستی الان پسر‌ با ی دختر مشکل ...

چی بگم والا، گفتم گفتی به مامانت؟ 

گفت عاره😶

کلا من زیاد سوال نمیپرسم ازش

وگرنه سوال زیاده تو ذهنم 

🍼😚
چی بگم والا، گفتم گفتی به مامانت؟  گفت عاره😶 کلا من زیاد سوال نمیپرسم ازش وگرنه سوال زیاده ...

اتفاقا از هر دری سوال کن باید اطلاعاتت رو بالا ببری 

همه چیز خوبو سنجیده بپرس 

چون جوری دیگه بشه تو ضرر میکنی 

اتفاقا از هر دری سوال کن باید اطلاعاتت رو بالا ببری  همه چیز خوبو سنجیده بپرس  چون جوری ...

بعدش نمیدونم چرا خیلی مردده تو ازدواج 

یه روز میگه میخام یه روز میگه نمیخام

یه خورده وضع مالیشون ریخته به هم، ورشکست شدن

خیلی تحت فشاره برا خانوادش

گفتم شاید برای اینه ک میترسه

🍼😚