2777
2789

شعور حرف زدن و درک متقابل و احترام گذاشتن به نظرات همدیگه و متعهد بودن به شروط رو داشته باشه

ظاهری اراسته و متشخص داشته باشه

مهرسام مامان خیلی دوست دارم                                         خواص سوره های قرآن برای کسانی که حاجت دارند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وفاداری و تعهد و حس مسولیت 

ایمان واقعی 

خانواده خوب و نجیب و با حیا 

نداشتن عقده های بجا مونده از کودکی 

داشتن استقلال مالی 

بازم میگم اول خانواده 

دوم خانواده 

سوم خود پسر 

شک نکن 

ولی ایده آل برای من شوهرمه😍😂

امانت دار صادق باایمان اهل تفریح سفر مهمونی کمک میکنه تو کارای خونه تاحالا دست روم بلند نکرده مغرور و باعذت نفس جذبه داره اطلاعات عمومی بالاداره خلاصه جیگریه😘😍

فک کنم چون ازش ۸ روز دور بودم دلم تنگ شده براش ایده آل شده😁😶😐

ایمان و صداقت  امانت داری  مصداق هایی ک امام صادق برای همسر ایده آل گفتن...دیدم و ایمان ...

الهی فدای اقا امام صادق بشم

مشکل اینه ک سخت میشه مرد باایمان رو از مرد متظاهر ب ایمان  تشخیص داد 

جهان ریاضی درونم دگرگون شد   ۱+۱=۴؟؟؟؟      چ ترکیب زیبایی. من . همسرم و دوقلوهای نازنینم 

از نظر هر کس ایده ال ی مفهومی داره یکی شوخ دوس داره و یکی ب مرد شوخ میگه سبک سر 

یکی مرد همراه دوس داره و یکی دلش میخواد تفریحاش با رفیقاش باشه 

اگه هم دنبال این هستیم ک ب یکی برسیم همه چی تموم ک زهی خیال باطل 

هیشکی کامل نیس 

خوب سردرگم شدی یا ادامه بدم؟؟؟😁

جهان ریاضی درونم دگرگون شد   ۱+۱=۴؟؟؟؟      چ ترکیب زیبایی. من . همسرم و دوقلوهای نازنینم 

و همه اینایی ک گفتم برمیگرده ب اون خونه و اون پدر مادری ک این آقا رو تربیت کردند 

اگه خونواده سالم نرمال بدون عقده های مختلف باشن مطمنا آدمی ک از اون خونواده میاد بیرون ب عنوان داماد یا عروس همین خصلت‌های عالی رو خواهد داشت