2777
2789
به چیزای بد فکر نکن اصن

من از شوهر خودم خیلی راضی ام, خدا هم ازش راضی باشه,😁ولی چند تا خصوصیت از شوهر سابق خواهرم میگم ک بدونی ,ذاتش باید خوب باشه ,ذات چیه پدر مادر ,اهل خانواده باشه ,این پدرش فوت کرده بود پسر اخری بود تحت نفوذ مادرش خیلی بچه ننه بود ,خودش میگفت هیچ وقت شام مامان برام درست نمیکرد همش میومدم تخم مرغ میخوردم ,مامانش ب شدت عقده ای بود و اینو همینجور بار اورده بود ,باورت نمیشه بچه های دیگش رفته بودن شهرای دیگه زندگی میکردن از,دست این مادره,ب شدت رفیق باز بود. چرت و پرت زیاد میگفت ب قول خودش شوخ بود ,ببین سر چه سفره ای بزرگ شده ,خانوادع خانواده خانواده ,خانواده خیلی مهمه خیلیییییییاااا ,اینا با کل فامیلاشون قهر بودن,همش از رفتارای بقیه بد,برداشت میکردن 

منم فیلم میبینم بدجور میره تو مخم حس میکنم بهترین مردا هم خطا میکنن الان یه فیلم دیدم انقد گریه کر ...

خیلی بده خخخخخخخخیلی

شوهر من اجازه نمیده فیلمهای این نوعی خیانت و...ببینم 😑همسر من روانشناسی خونده من شدم‌موش آزمایشگاهیش😂برای همین پیج ها رمان ها کتاب ها و فیلم های ناامید کننده خیانت و...تو خونه ما ممنوعه !داد نمیزنه ها اگر ببینی دعواهم نمیکنه فقط دیگ نگاتم نمیکنه😐😶

تو خوبی من رمان میخونم های های گریه میکنم تا ده روز تو جو رمانم فیلم ک اصلا هیچی بعضی وقتا میخوام با فیلم هندی هاهم گریه کنم دیگ از خودم خجالت میکشم 😑😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم فیلم میبینم بدجور میره تو مخم حس میکنم بهترین مردا هم خطا میکنن الان یه فیلم دیدم انقد گریه کر ...

فکر درستی میکنی من هروقت ب آقامون میگم ک خیالم از شوهرم راحته و ....میگ هیچوققت خیالت راحت نباشه چون من و مردای دیگ آدمیم و معصوم نیستیم حتی اگر عالم هم باشیم ممکن الخطاییم فقط خدا باید بهمون رحم کنه

من از شوهر خودم خیلی راضی ام, خدا هم ازش راضی باشه,😁ولی چند تا خصوصیت از شوهر سابق خواهرم میگم ک بد ...

چقد بد

خو اینم خیلی با خانوادش درگیره 

نمیتونم بفهمم مشکل از اینه یا از اونا

موضوع بحثشونو نپرسیدم تا حالا

🍼😚