haniye_jo0n مدیر عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 2393 عنوان شوهر ایده آل | مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 65 پست 2تا ویژگی ک مهمه برای شوهر ایده آل چیه به نظرتون؟ میخام ببینم طرفم داره😶😶😶 🍼😚 1398/06/17 | 00:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
haniye_jo0n مدیر استارتر عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 2393 از نظر هر کس ایده ال ی مفهومی داره یکی شوخ دوس داره و یکی ب مرد شوخ میگه سبک سر یکی مرد همراه ... 😁 😁 😁 نمیدونم چرا از پسرایی ک خوب نیستن، بیشتر خوشمون میادمن دقت کردم تو دوستام، سمت پسرایی ک خیلی مثبتن و اینا نمیرنانگار دوس دارم یخورده ازیت کنه طرف 🍼😚
haniye_jo0n مدیر استارتر عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 2393 و همه اینایی ک گفتم برمیگرده ب اون خونه و اون پدر مادری ک این آقا رو تربیت کردند اگه خونوا ... من الان با خود فرد آشنا شدمفقط میدونم مادرش فوق العاده مذهبیهپدرشم انگار زیاد با عرضه نیسمهمونی هم زیاد میرندرهمین حد میدونممیگی چجوری بفهمم خانوادش چطوریه؟ نمیشه ک برم تحقیق وقتی هنوز نیومده خاستگاری 🍼😚
sarnevesht00 عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 266 اگر ب راه های شناخت منافق از مومن رو بخونی میتونی تشخیص بدی بله حق با توعه ولی بودن کسانی ک بشدت متظاهر در حدی ک با امامشون ب جهاد هم میرفتن ولی بعد خودشون شدن قاتل امام بنظر من تنها کاری ک از دستمون برمیاد اینه ک تلاشمون رو برای شناخت کنیم ولی نهایت امر با توسل ب خواسته هامون برسیم چون ما انسانیم و ممکن الخطا جهان ریاضی درونم دگرگون شد ۱+۱=۴؟؟؟؟ چ ترکیب زیبایی. من . همسرم و دوقلوهای نازنینم
sarnevesht00 عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 266 😁 😁 😁 نمیدونم چرا از پسرایی ک خوب نیستن، بیشتر خوشمون میاد من دقت کردم تو دوستام، سمت پسر ... یاللعجب 😂😂 جهان ریاضی درونم دگرگون شد ۱+۱=۴؟؟؟؟ چ ترکیب زیبایی. من . همسرم و دوقلوهای نازنینم
haniye_jo0n مدیر استارتر عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 2393 بله حق با توعه ولی بودن کسانی ک بشدت متظاهر در حدی ک با امامشون ب جهاد هم میرفتن ولی بعد خودش ... شناختن خیلی سختهاز هرکسب هرچیزی برمیادواقعا شانسیه یه چیزایی 🍼😚
بسارا عضویت: 1392/02/28 تعداد پست: 4275 من الان با خود فرد آشنا شدم فقط میدونم مادرش فوق العاده مذهبیه پدرشم انگار زیاد با عرضه نیس مهمون ... خیلی پس شناخت نداری عزیزماز دوستی رفیقی سراغ بگیر من فقط میدونم روزی خواستم دخترمو ب کسی بدم خیلی تحقیق میکنم و میفرستمشون پیش ی مشاور فوق حرفه ای در زمینه مشاوره قبل ازدواج شده کلی هزینه کنم اونجا تست میگیرن پرسشنامه پر میکنن و معلوم میشه اصلا ب درد هم میخورن یا نه
sarnevesht00 عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 266 شناختن خیلی سخته از هرکسب هرچیزی برمیاد واقعا شانسیه یه چیزایی اره معمولا ادما خودشون نیستن کم پیدا میشه ادمی ک بشه بدون هیچ دغدغه ای بهش تکیه کردی بعضیا استاد جاخالی دادنن جهان ریاضی درونم دگرگون شد ۱+۱=۴؟؟؟؟ چ ترکیب زیبایی. من . همسرم و دوقلوهای نازنینم
بسارا عضویت: 1392/02/28 تعداد پست: 4275 اسی جان شما هم اینکارو بکنید اما مادری ک خیلی مذهبیه ب نظرت با دوستی الان پسر با ی دختر مشکلی نخواهد داشت
haniye_jo0n مدیر استارتر عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 2393 اسی جان شما هم اینکارو بکنید اما مادری ک خیلی مذهبیه ب نظرت با دوستی الان پسر با ی دختر مشکل ... چی بگم والا، گفتم گفتی به مامانت؟ گفت عاره😶کلا من زیاد سوال نمیپرسم ازشوگرنه سوال زیاده تو ذهنم 🍼😚
بسارا عضویت: 1392/02/28 تعداد پست: 4275 چی بگم والا، گفتم گفتی به مامانت؟ گفت عاره😶 کلا من زیاد سوال نمیپرسم ازش وگرنه سوال زیاده ... اتفاقا از هر دری سوال کن باید اطلاعاتت رو بالا ببری همه چیز خوبو سنجیده بپرس چون جوری دیگه بشه تو ضرر میکنی
haniye_jo0n مدیر استارتر عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 2393 اتفاقا از هر دری سوال کن باید اطلاعاتت رو بالا ببری همه چیز خوبو سنجیده بپرس چون جوری ... بعدش نمیدونم چرا خیلی مردده تو ازدواج یه روز میگه میخام یه روز میگه نمیخامیه خورده وضع مالیشون ریخته به هم، ورشکست شدنخیلی تحت فشاره برا خانوادشگفتم شاید برای اینه ک میترسه 🍼😚
31378yasna عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 2026 عاره 8 روز قطعا بی تاثیر نیس🤣🤣 😑😑😂😂😂😂😂😂عاقا اینجوری نگو خدایی شوهر خوبیه اما مرده دیگه😁مث بقیه مردا
بسارا عضویت: 1392/02/28 تعداد پست: 4275 بعدش نمیدونم چرا خیلی مردده تو ازدواج یه روز میگه میخام یه روز میگه نمیخام یه خورده وضع مالی ... چند سالشه
haniye_jo0n مدیر استارتر عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 2393 😑😑😂😂😂😂😂😂عاقا اینجوری نگو خدایی شوهر خوبیه اما مرده دیگه😁مث بقیه مردا برو اسفند دود کن براش جا تعریف کردن😁😁 🍼😚