2777
2789
عنوان

راهنمایی برای گرفتن تولد

2814 بازدید | 31 پست

سلام

خسته نباشید.

من آقا هستم و میخواستم واسه خانومم تولد بگیرم (یه هفته دیگس).

جفتمون دانشجو هستیم و خوابگاه دانشجویی داریم توی یه شهر دیگه (یعنی تو خونه نمیشه تولد گرفت).

میخواستم کمکم کنید که چیکار کنم؟

واسه تولد چجوری کیک بگیرم؟ چجوری جایی رو رزرو کنم و تزئین کنم؟

چجوری و با چه  بهونه ای میتونم خانوممو به جای خاصی بکشونم؟

اونجا چیکار کنم تا وقتی یهویی اومد سورپرایز بشه؟

از همه مهمتر واسه کادو چیکار کنم؟

چی بخرم؟ (دانشجو هستیم و توانمون محدود)

آیا چند تا چیز ریز خوبه یا یه چیز کامل تر؟ (منظورم اینه مثل یه پک لوزام آرایش + بدلیجات + کتاب و.. یا نه یه چیز کامل تر و بهتر).

ممنون میشم کلا کمکم کنید.

تولد پارسالشو خراب شد

نمیخوام امسال خراب بشه میخوام واسه اولین بار تولد خوبی براش بگیرم

خواهش میکنم ازتون کمکم کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول خوشبحال خانومتون که آقایی مثل شما داره که انقدر به فکرشه.

دوم تو مراسمتون مواظب باشید احترام محرم و امام حسین حتما حفظ بشه.

سومم که من خودم اگه باشم یه کادوی خوب و جوندار بیشتر خوشحالم میکنه تا کادوهای ریز، به نظرم با همه ی پولتون یه کادوی خوب بخرید.

دسته گل طبیعی هم خوبه کنارش باشه، البته ی همه ی اینا سلیقه اییه و درکل باید شما خودتون خوب خانمتونو در کل سال بشناسید تا بدونید همچین روزایی چی براش بگیرید بهتره.

باغ خوبه

ممنون ولی شهرستانی که ما هستیم باغ درست و حسابی نداره و اینکه ما هم دو نفره هستیم و مهمونی نداریم که باغ بگیریم بیشتر نظرم یه کافه ای چیزی هست، خوبه؟

ببخشید متوجه نشدم میشه آدرس پیج رو بدین؟

https://www.instagram.com/luxury_surprise/

ایده های جالبی داره

واسه مکانش هم میتونی از یکی از دوستاتون واسه چندساعت خونشونو قررض بگیرین و بگین اونجا مهمونید ک خانمتون شک نکنه

کافه هم خوبع

اول خوشبحال خانومتون که آقایی مثل شما داره که انقدر به فکرشه. دوم تو مراسمتون مواظب باشید احترام مح ...

سلام، ممنون لطف دارین.

اونکه حتما اصلا قرار نیس ساز و آواز و... باشه فقط یه تولد دو نفره ساده

واسه کادو هم من نمیدونم چیکار کنم واقعا. آخه کلا از خریدکردن که لذت میبرن خانوما، مخصوصا لباس

ولی مانتو و کفش و شلوار گرفتن جدیدا + اینکه من زیاد هنوز با سلیقشون آشنا نیستم (یعنی یکم سخت پسندن ایشون)

واقعا موندم چیکار کنم

ممنون ولی شهرستانی که ما هستیم باغ درست و حسابی نداره و اینکه ما هم دو نفره هستیم و مهمونی نداریم که ...

اها حالا ک دونفرین زیاد سروصدا شلوغ پلوغ بازی نیس اره همون کافه خوبه

ولی اگ شلوغ بود مثن مهمون و ...باغ بهتر بود

تولد همسرتونم مبارک باشع

نگو قصه آخرش مرگ منه...داره چشمات منو آتیش میزنه...نگو از تلخیه دنیا سیرم ...نگو میرم نگو ک میمیرم#من_یک_چاوشیستم      کاربرقدیمی ام
ممنون ولی شهرستانی که ما هستیم باغ درست و حسابی نداره و اینکه ما هم دو نفره هستیم و مهمونی نداریم که ...

کافه؟...اگه کافه هست یه میز و یه کیک دونفره با شمع و بادکنک و اینا یه میز رو یکم تزئین کنین...کادو هم در حد توانتون همون لوازم آرایش که بیشتر مورد استفاده زنهاست بخرین بذارین توی جعبه کادو با شکلات و اینا هم بذارین توی جعبه کادو.نوشابه هم بخرین کنار کیک بخورین..نوش جان...عشقتون پایدار

سلام من به عنوان یه خانوم اگه همسرم من و جایی ببره که باهم خاطره قشنگ زیاد داریم یه کیک کوچیک دونفره و یه هدیه که به یادگار بمونه اگه در توانتون هست یه سفر دونفره دوروزه یا حتی یه تفریح دونفره رزو اتاق تو یه هتل یا یه جاییکه بودجتون برسه و کنار هم باشین کلا من و که پول و طلا و اینا به اندازه بیرون رفتن و باهم بودن شاد نمیکنه همینکه باهاش مهربون باشین و بهش تو اون روز محبت کنید خیلی خوشحال میشه ولی ادما باهم فرق دارن شاید خانوم شما از هدیه خوششون بیاد میتونید چیزی مطابق با شغل یا رشتشون براش تهیه کنید یا چیزی که نیاز داره و دوسداشته بخره و نتونسته ولی به نظرم به جای رستوران و کافی شاپ و ازین جور کارا ساده ولی پر از عشق باشه  بیشتر جواب بده و به دل بشینه تا زرق و برق و تجمل تولدشون مبارک انشالله کنارهم بهتون خوش بگذره و عشقتون مانگار باشه و خوشبخت باشید 

کاش کودکی داشته باشم که دستان کوچکش دور انگشتم را زینت بدهد و آغوشم بوی تنش را بگیرد کاش روزی کودکی داشته باشم که مادر صدایم بزند کاش .......