2777
2789
عنوان

راهنمایی برای گرفتن تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 2814 بازدید | 31 پست

اگه یه کادو براش بگیرین و حتی یه شاخه گل کنارش بذارین هم فک میکنم خوشحال بشه والا ما همچین زنهای قانعی هستیم😊😊😊

اما اگه جایی دوست دارین برین میتونین با یه کافی شاپ کافه رستوران هماهنگ کنین کیک ببرین اونجا و بهش بگین شام اومدیم بیرون یا برای تولدت بریم اینجا بعد بگین کیکو براش بیارن حالا با هرکادویی که خریدین بهش بدین ایا همش بستگی به هزینه ای که میخواین بکنین داره مثلا منو شوهرم واسه سالگرد ازدواجمون یه سال رفتیم شهربازی بعدم رفتیم پیتزافروشی که من دوست دارم از همیشه که کیک میخریدم و کادو به هم میدادیم بیشتر بهم مزه داد

با تشکر

سلام، ممنون لطف دارین. اونکه حتما اصلا قرار نیس ساز و آواز و... باشه فقط یه تولد دو نفره ساده واسه ...

ببینید یه پلاک طلا هست به شکل پروانه، جعبش هم قشنگه و پروانه بزرگ رنگی کشیده شده توش(که میتونید رنگ پروانه جعبه رو هم خودتون انتخاب کنید مثلا پروانه جعبه آبی باشه یا صورتی یا هر رنگ دیگه ای)

قیمتش هم حدود ۲۷۰ تا ۳۰۰ باید باشه.

اسم پلاکش پروانه آرزوهاست یه کار شرکتیه از طلا فروشیا بپرسی ببینید میتونید پیداش کنید.

مهعمولا همه ی خانوما طلا خیلی دوست دارن، این پلاک هم طلاست هم قیمتش مناسبه، اگه بیشتر یا کمتر میخواید هزینه کنید بگید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببینید یه پلاک طلا هست به شکل پروانه، جعبش هم قشنگه و پروانه بزرگ رنگی کشیده شده توش(که میتونید رنگ ...

خیلی ممنون از پیشنهادتون

عکسی اطلاعاتی چیزی ندارین ازش ببینم چجوریه؟

آیا میشه با اس خاصی هم چیزی درست کرد یا خرید؟

واسه هزینه هم نمیدونم والا من پروژه دانشجویی انجام میدم اگه یهویی پروژه گیرم بیاد شاید بتونم بیشتر هم هزینه کنم

ممنون

ممنون ولی شهرستانی که ما هستیم باغ درست و حسابی نداره و اینکه ما هم دو نفره هستیم و مهمونی نداریم که ...

کافه یا رستوران خوبه، از قبل باهاشون هماهنگ کن که یه موقع خاصی کیک بیارن سوپرایز کنن

کادو هم باید ببینید همسرتون بیشتر چی دوست داره

دستمو ول نکن🤲🏻
خیلی ممنون از پیشنهادتون عکسی اطلاعاتی چیزی ندارین ازش ببینم چجوریه؟ آیا میشه با اس خاصی هم چیزی د ...

بله پلاک اسم هم قشنگه ولی ممکنه ۸۰۰ تا یک تومن در بیاد

مگه اینکه فقط حرف اول اسم رو دربیارید تا هزینش کمتر بشه

@maryam_payizi     خیلی ممنون بقیه دوستانم نظرشونو بگن لطفا مرسی (واسه کافه چیکار ک ...

همینکه دعوتشون کنید و باهم یه چیزی بخورید کفایت میکنه، قبلش هماهنگ کنید برای کیک، خودتونم بسته به بودجه یه دسته گل یا یه شاخه گل رز قرمز بگیرید و کادو خوبه، مثلا میتونید خودتونو ناراحت و داغون و گرفتار جلوه بدید و بگید بیا بریم یه اتفاقی افتاده باید برات توضیح بدم و اگه اصرار کردن بگید میگم بذار برسیم میگم، بذار یکم فکر کنم، صحبت میکنیم و ببریدشون کافه و بعد یکم من و من و اینکه نمیدونم چطوری توضیح بدم و از کجا شروع کنم بنده خدارو یکم اذیت کنید تا دل تو دلش نباشه و بعد که یکم لفتش دادین و مثلا بهش گفتین هرچی باشه بازم پام میمونی... اگه اشتباهی ازم سرزده باشه و خودم بخام اعتراف کنم منو میبخشی... فلانی بخاطر زندگیمون یه فرصت دیگه بهم بده جبران میکنم و... بعدش یهو گل و کادو رو رو کنید و بگید که امروز یه اتفاق مهم افتاده و اونم تولد توئه، میخواستم منو ببخشی که نتونستم بهت خونه و ماشین هدیه بدم، امیدوارم منو ترک نکنی(اینجا چنتا حرف آبدارم احتمالا بشنوین)

ممنون میشم دوستان عزیز اگه خاطره یا تجربه سورپرایز شدنی دارن واسه تولد بگن تا منم ایده بگیرم تشکر

یا مثلا میتونید اولش فقط یه کادوی کوچولوی ارزون بدید، مثلا یه لاک و رژ وقتی بازش کردن خیلی ناراحت میشن چقدر کم و بعدش کلی عذرخواهی کنید که ببخشید دستم خیلی خالی بود، دوست داشتم بهترین چیزارو برات بخرم ولی متاسفانه شرایط اقتصادیم خیلی بد بود نتونستم، خرجای واجب تر داشتم(اینجا خیلی بهشون برمیخوره که چه خرجی واجب تر از من و شما یکم به هدفتون نزدیک تر میشید)

این هدیه کوچیکه ولی همراه کلی عشقه و ازین حرفا

بعدش که یه چیزی خوردین، بهشون بگین چیز دیگه ای نمیخوری بریم و بعدش که مطمئن شدن نه واقعا خبری نیست کادو خوبه رو رو کنید.