2777
2789
عنوان

خیلی از این زندگی خستم

974 بازدید | 123 پست

دلم خیلی گرفته از رفتارای شوهرم اصلا ب خواسته های من توجهی نداره..امروز نذری خونه بابام بود نذاشت برم دلم شکست خیلی اذیت میکنه وقتی میرم خونه بابام

برای خوشبختی بچه هام صلوات..ممنون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم سلام یه گروه دارم دوست داشتین عضو بشید بدردتون میخوره.

درمورد جذب اشنایی با جذب .تغییر باور درخواست کردن تجسم .... 

فرشتگان اشنایی بافرشتگان..

بیوکنزی و...

بازی فراوانی وجذب پول

مطلب میذارم الان فقط وفقط درمورد جذب وتغییر باور وتجسم خلاق صحبت میکنیم.ددوست داشتین شماره بدین خصوصی تا عضوتون کنم یا لینک بدم. 

گر وه وا تس .

https://chat.whatsapp.com/Ebn2hRsm7Ip57DWEZEkcxe

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی. 

زن ها همیشه عذاب میکشن 

گاهی از زن بودنم خسته میشم 

میفهممت گلم 

همیشه فکر میکردم مشکلات مالی زندگی رو ازمون میگیره حالا فهمیدم آدمها خیلی بی معرفت شدن 

منم امروز از شدت دلشکستگی و گریه موهامو چیدم 😊الان بهترم انگار روی سرم اضافه بودن... پرواز خیلی خوبه میتونستم خودمم ازین دنیا رها میکردم...حالا که مشکلاتمون حل شده فکر کنم باید نباشم ... شخص تازه ای باشه... وای منم دلم گرفته ... منی که قوی بودم الان دارم میشکنم 

خدا هست.
شوهر عوضی منم دو ساله نمیذاره برم خونه بابام یواشکی با ترس و. لرز میرم

آخه چرا؟

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤

منم اوایلش تا ۲سال اصلا نرفتم الانم ۴یا ۵ماهی ی بار اونم با غر و زور

وقتي اين حرفارو ميزنيد،من بشيمون ميشم كه جرا جداشدم.

ماهم  سرهمين مسئله رفتوامد مشكل داشتيمو تمومش كرديم،بااينكه دوستش داشتم.

يه صلوات واسه عاقبت بخیر شدنم ميفرستين،ممنونم.
زن ها همیشه عذاب میکشن  گاهی از زن بودنم خسته میشم  میفهممت گلم  همیشه فکر میکردم ...

واقعا از زن بودن خودم خستم همش تحت فشارم تمام روز فقط بچه داری میکنم بدون هیچ گونه تفریح و لذتی