2777
2789
عنوان

خیلی از این زندگی خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 123 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه چرا؟

آشغاله

ننه ش دو سال پیش سر. یه موضوعی که بهش مربوط نبود با من دعوا کرد و. فحش داد......( همش هم زیر. سر دخترش بود) منم دیگه خونش نرفتم شوهرم هم نمیره بعد زنگ زد به شوهرم نمیدونم چی گفت که شوهرم لج کرد دیگه نذاشت برم خونه بابام 

جرا خوار؟!؟!؟

از بس توهین کرد ... جلوی زبونش رو نگرفت 

به خدا خیلی بی زبون و مظلومم خیلی یتیمم خیلی 😔 بی کسوکارم 

بی پناهم 

نماز میخونم اما خدا هم کاری بهم نداره ‌...دارم با گریه تایپ میکنم ...حیف موهام چقد دوستشون داشتم 

خدا هست.
آشغاله ننه ش دو سال پیش سر. یه موضوعی که بهش مربوط نبود با من دعوا کرد و. فحش داد......( همش هم زیر ...

اینطوری ک خیلی سخته ،ب نظرم بساط آشتی با مادرشوهرتو ردیف کن و تموم کن این اوضاعو آخه خیلی سخته ک آدم خونه پدر مادر نره

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
نه سه سال عقد،دوسال خونه دار. فردا هم محضر طلاق متاسفانه،اما بشيمونم، جون هنوز توقلبمه

لعنت ب دل ما زنا ک اینقد ساده س و مهربون

برای خوشبختی بچه هام صلوات..ممنون
همینجور الکی ...باهاشون مشکل داره بی دلیل هر کاری هم واسش میکنن ب چشمش نمیاد

دقيقا مثه شوهر من ،اونم هين مدلي بود، ديكه منم خيلي حرصي شدم، حتي ميومدن خونه مونم باهشون باد ميكرد،بي ادبي ميكرد،البته كه يكسال آخر اين مدلي شد،اول خونه داري خوب بود.

يه صلوات واسه عاقبت بخیر شدنم ميفرستين،ممنونم.

زنا توبعضی جاها ماخودمون درحق همدیگه  خیانت میکنیم زندگی همدیگه روخراب میکنیم مثلا مردی ک میدونیم متاهله چراباید برین سمتش ک زندگیش وجهنم کنیم زندکی زن وبچش وخراب کنیم من شکر خدا ازشوهرم راضیم ازخونوادم دورم ولی قبلا ک کنارشون بودم بارفت وامدمون مشکلی نداشت

وقتي اين حرفارو ميزنيد،من بشيمون ميشم كه جرا جداشدم. ماهم  سرهمين مسئله رفتوامد مشكل داشتيمو ت ...

من دو تا بچه دارم 

خیلی مشاوره رفتم به خاطر این موضوع نمیتونم جدا بشم

فقط هر روز. بیشتر ازش متنفر میشم 

خیلی بهم تو همه چیز ظلم میکنه و من فعلا سکوت کردم و. منتظرم 

بهش هم گفتم وقتی زیر دست من بشه محاله بهش رحم کنم

چرا عزیزم چی شده

قصه اش درازه 

کاش بتونم جدا شم برای هردومون جدایی بهتره 

نه اینکه مصلحتی کنار هم باشیم.نمیتونم بگم 

موهام رو زدم الان خیلی پشیمونم...وای که چقد احمقم 

دل به کی و چی بستم 

خدا هست.