2777
2789
عنوان

خیلی از این زندگی خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 123 پست
اینطوری ک خیلی سخته ،ب نظرم بساط آشتی با مادرشوهرتو ردیف کن و تموم کن این اوضاعو آخه خیلی سخته ک آدم ...

فقط ۳ ماه نرفتم خونه مادرشوهرم الان میرم ولی اون این اتیش و تو. خونه من انداخت 

اونا نمیدونن که من نمیرم بفهمن کلی ذوق میکنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتي اين حرفارو ميزنيد،من بشيمون ميشم كه جرا جداشدم. ماهم  سرهمين مسئله رفتوامد مشكل داشتيمو ت ...

من از خدام جداشم ولی طلاقم نمیده به نظرم کار بدی نکردی مگه ادم چقدر میخواد زندگی کنه منم شوهرمو خانوادم خیلی بهم گیر میدن 

من دو تا بچه دارم  خیلی مشاوره رفتم به خاطر این موضوع نمیتونم جدا بشم فقط هر روز. بیشتر ازش م ...

اينكارو نكن،سعي كن هر جندوقت يكبار باهش صحبت كني،حداقل مادي دوبار باهش سرهمين موضوع بحرف، وكرنه يه روز مثه من منفجر ميشي و اخرش ميشه جدايي خدايي نكرده.

من اينقد سكوت كردم تاخودش درست شه،حتي عيد هم نشستم توخونه كفت هيج جا نميريم،بعدش رمضون باز همينطور، قبلشم همينطور،همش تحمل كردم،يهو تركيدمو اينجوري شد.

الان ميكم كاش عقده هاي دلمو خالي ميكردم تا اينطوري نميشد

يه صلوات واسه عاقبت بخیر شدنم ميفرستين،ممنونم.
فقط ۳ ماه نرفتم خونه مادرشوهرم الان میرم ولی اون این اتیش و تو. خونه من انداخت  اونا نمیدونن ک ...

بشین با شوهرت بدون دعوا صحبت کن ،سکوت و یواشکی رفتن چیزی و حل نمیکنه ،حرف زدن درست خیلی تاثیر داره ،خیلی باهاش حرف بزن تلاشتو بکن ،اگه خواست دعوا کنه سکوت کن ولی تو ی فرصت دیگه بازم باهاش حرف بزن

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
اينكارو نكن،سعي كن هر جندوقت يكبار باهش صحبت كني،حداقل مادي دوبار باهش سرهمين موضوع بحرف، وكرنه يه ر ...

همه تلاشم و کردم شوهرم خیلی ظالمه فایده نداره

آخر این زندگی آتیش گرفته هم طلاقه میدونم یه جا میبرم دیگه 

وای من بخاطر بچه هام اصلا اصلا نمیتونم ب طلاقم فک کنم ...اما خودم نابود شدم رفت..همه ی ارزوهام و خوا ...

جه بهتر،طلاق كزينه خوبي نيست،باورت نميشه من الان ميكم كاش بجّه ميداشتمو بخاطر اون جدا نميشدم

يه صلوات واسه عاقبت بخیر شدنم ميفرستين،ممنونم.
همینجور الکی ...باهاشون مشکل داره بی دلیل هر کاری هم واسش میکنن ب چشمش نمیاد

دقیقا منم اینجوریم دخترم ۴ماهشه همش بچه داری بچه داری بخدا دیگ ازپادراومدم شوهرمم کمک انچنانی نمیکنه فقط گشنگی وتشنگیش مال منه خسته ام خیلب خسته همش میگه من کارمیکنم امروز دیگ بهش گفتم اگ واس منم حقوق درنظرمیگرفتن دوشبفتی هم خونه داری هم بچه داری حقوقم ازتو بیشتربود شبانه روز دارم کارمیکنم وجمع میکنم ساعت نداره کارام والا 

وااای ابجی دلم کباب شد گریه نکن عزیزم

الان گریه نمیکنم 

دارم میرم عشق و حال و صفا و سیتی 

به درک که هست 

به درک که نیست 

ضعف بسه 

منکه مستقل هستم یک رفیق باحال پیدا میکنم 

هفته ای دوبار استخر و صفا.... برنامه های شاد و انگیزشی 

همین امروزو حروم  کردم کافیه 😗😗😗

خدا هست.