2777
2789
عنوان

پول یاعشق

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 66 پست

زندگی با چرتکه انداختن وحساب حساب زیاد جفت وجور نیس از خدا هدایت بخواه که خودش کاری کنه بهترینو انتخاب کنی چون پسر همسنت یه اخلاقای بچه گانه ای داره که تو زندگی پیرت میکنه وهمینطور بی پولی اعصابتو میریزه به هم میشه ادم همه چیزو باهم داشته باشه ان شااله خوشبخت بشی 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نترس توکل کن به خدا اگه اهل کار باشه خوشبخت میشی 

نمیدونم خواهرم خیلی دعام کن راه درستو انتخاب کنم

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
زندگی با چرتکه انداختن وحساب حساب زیاد جفت وجور نیس از خدا هدایت بخواه که خودش کاری کنه بهترینو انتخ ...

تو اگ بودی خودت کدومو انتخاب میکردی

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
باهم آیندتونو بسازید  اینطور اذیت نمیشید یا بگید وقتی ثبات شغلی پیدا کرد بیاد خاستگاری

تو خودت متاهلی عزیزم

حتما😍 انشالله هرچی که خیره پیش بیاد ❤❤

ممنون خواهر گلم خانومی

تو خودت متاهلی عزیزم

نه ولی یکی از اطرافیان بخاطر پول پا گذاشت روی عشقش اما الان اصلا زندگیشو دوست نداره چون دلش یه جای دیگست درصورتی که همسرش مرد خوبیه

فراموش خواهی شد چنان ک گویی نبودی!
اگه فرق بینشون از نظر مادی خیلی زیاده دومی ولی اگه فرق زیاد نیست حتما اولی

اولی خونه ماشین نداره اما دومی داره حقوقشونم یکیه ۳ وخورده ای

نه ولی یکی از اطرافیان بخاطر پول پا گذاشت روی عشقش اما الان اصلا زندگیشو دوست نداره چون دلش یه جای د ...

اره میقهمم چی میگی منم از این میترسم ک ب سرم بیاد

تو اگ بودی خودت کدومو انتخاب میکردی

این سوالو نه از من از هیچکس نپرس این یه مساله یه تصمیم خیلی بزرگه وبستگی به خیلی چیزا داره ومن اولویت های زندگی شمارو نمیدونم وشرایط اونارو کامل نمیدونم از خدا کمک بخواه چون اونه که دانای کله به قلبت الهام میکنه که کدومم انتخاب کنی شایدم یه قسمت بهتر