2777
2789
عنوان

پول یاعشق

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 66 پست
هنوز خیلی جوونی عزیزم انشالله بهترین تصمیمو بگیری فقط عجله نکن

ممنون عزیزم دعام کن خیلی

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
خیلی سخته درکت میکنم گلم

خدا نکنه هیچ کس اونی رو که من کشیدم درک کنه ۵ سال شب و روزم گریه بود من نه فقط عاشقش بودم می پرستیدمش بعد اون من مرده دفن نشده شدم هنوزم بعد ۱۵ سال فیسبوکشو چک میکنم که فقط عکسشو ببینم 😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا نکنه هیچ کس اونی رو که من کشیدم درک کنه ۵ سال شب و روزم گریه بود من نه فقط عاشقش بودم می پرستیدم ...

وای خدایا چی کشیدی الان همسرتو دوس نداری

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
وای خدایا چی کشیدی الان همسرتو دوس نداری

دوست که بالاخره کمی دارم چون چند سال که آدم با یکی زندگی کنه بالاخره یه مهر و محبت و الفتی بین آدم درست میشه ولی عاشقش نیستم وقتی ناراحتم میکنه اولین کسی که جلو چشمم میاد عشق قبلیمه وقت رابطه چشمامو میبندم چون این قیافش اصلا به دلم ننشسته خلاصه اینکه تا آخر عمر حسرت به دلم 

دوست که بالاخره کمی دارم چون چند سال که آدم با یکی زندگی کنه بالاخره یه مهر و محبت و الفتی بین آدم د ...

وای  اره ظاهر طرفتم خیلی مهمه میفهمم چی میگی عزیزم واقعن  درکت میکنم ممنون ک راهنماییم کردی عزیز دلم

بی پولیش اذیتت نکرده

بی پول بی پول نیس. نامزدیمونو با قرض گرفتیم ولی از همون موقع شروع کرد به کار. تو کارشم پیشرفت کرد. ❤

مودبانه ریپلای کنی خیلیی ممنونت میشم، ریپلایت تند باشه، تندتر جواب میدم. پس ریپلای کن ها مودب باشید.                                                                        Manvatoo سابق هستم، نی نی سایت خیلییییییی😥😥😥😥😥😥                                                 جرات ندارم حرفمو بگم الان میترکم.                          همون خیلیو داشته باش فعلا.                                   عصبانیم نشو فدات عجقم
اره منم از این میترسم بی پولیش اذیتم کنه

من اگه کل جهانم بزنن به نامم حاضر نیستم عشقمو ک شوهرمه بزارم کنار. چون پول و مادیات برام آرامش نمیاره. ولی وجود اون همیشه آرومم میکنه

مودبانه ریپلای کنی خیلیی ممنونت میشم، ریپلایت تند باشه، تندتر جواب میدم. پس ریپلای کن ها مودب باشید.                                                                        Manvatoo سابق هستم، نی نی سایت خیلییییییی😥😥😥😥😥😥                                                 جرات ندارم حرفمو بگم الان میترکم.                          همون خیلیو داشته باش فعلا.                                   عصبانیم نشو فدات عجقم