2777
2789
عنوان

پول یاعشق

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 66 پست
خونه و ماشینش خیلی خوب و عالیه یا عادیه ؟

ن عالی عالی نیس متوسطه

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
خونه و ماشینش خیلی خوب و عالیه یا عادیه ؟

ن عالی نیس متوسطه

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اصلا اگه اولی رو عاشقشی که این سوالا بیخوده 

میدونم گلم‌اما‌میترسم بی‌پولی اذیتمون کنه

خب پس فرق زیادی ندارن من بودم اولی البته اگه عاشقشم باشی که بهتر

دوسش دارم اما نمیدونم چ قدر باید صبر کنم‌شارایطیش اوکی شه

من الان همه چی دارم بهترین زندگی هر ماه سفر اروپا ولی راضی بودم فقیر باشم و کار کنم فقط با اونی بودم ...

خب چرا عزیزم نشد ب عشقت برسی

چهرشم زیاد ب دلم ننشسته چرا میگی پول دلیلت چیه

بخاطر اینک نمیتونی تو زندگی نون و عشق بخوری

آدمی ک پول نداشته باشه ولی جنم و جربزه داشته باشه یت ی پس اندازی داشته باشه رو میشه باهاش کناز اومد ولی عشق خالی ب درد نمیخوره

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
بخاطر اینک نمیتونی تو زندگی نون و عشق بخوری آدمی ک پول نداشته باشه ولی جنم و جربزه داشته باشه یت ی ...

پس انداز داره تلاششم فوق العاده خوبه

مامانش مخالفت کرد و دختر خالشو واسش گرفت منم چند سال بعدش دیگه مجبور شدم ازدواج کنم 

خیلی سخته درکت میکنم گلم