2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 48 پست
مردا حالیشون نیست تو به حرفش گوش نده بگو عفونت میگیرم نمیرم

خیلی خیلی براش خونوادش مهمن...اونارو ترجیح میده همش بمن..تو تاپیکامم هست

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بخشید ببخشید ببخشید خیلی عذر میخوام ولی مگه نوکرشونی؟خودتم وظیفه خودت میدونی که باید براشون کار کنی

چقدرم بهشون رو دادی 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

انقدر گیر داری سبزی سبزی کردی اونام فک کردن چه خبره نرفتی دو کیلو سبزی پاک کنی 

مادر شوهرتم سرسنگین بوده به جهنم والا بیکاری تو مسءولی مگه بدونی چرا اون سر سنگینه .خوب کردی با جاریت نرفتی استخر .ادم با جاری جهنمم نباید بره 

...یک عدد آدم...
اون سیاست نداره فقط  داره نقش کلفتا رو بازی میکنه..سیاستس که همه ش زیر دست بقیه باشی چه ارزشی د ...

اون کاری نمیکنه زیاد..خونه مادر شوهرمه ولی همش روزا میره خونه خاله هاش که اینجان..اگه ی ظرف بشوره...چون دوهفته بود اینجا بود

از بس مادرش بلده..بعدا تو نامزدی این شکلیه..کم‌کم ثابت میشه بهش

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
انقدر گیر داری سبزی سبزی کردی اونام فک کردن چه خبره نرفتی دو کیلو سبزی پاک کنی  مادر شوهرتم سر ...

جهنمو که با هیچکس نمیرن        

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
برا 10کیلو سبزی اینقد کولی بازی در اورده 😐 من 10کیلو میگیرم مادرشوهرم ب زور میاد پاک میکنه باهام&nb ...

والا..جوری اخماش توهم بود که من اصلا گفتم الان ی چیزی بهم میگه

انقدر گیر داری سبزی سبزی کردی اونام فک کردن چه خبره نرفتی دو کیلو سبزی پاک کنی  مادر شوهرتم سر ...

منم همینو میگم..من دوست ندارم باش صمیمی شم یا جایی برم..نامزدم اینطور نمیخواد

بخشید ببخشید ببخشید خیلی عذر میخوام ولی مگه نوکرشونی؟خودتم وظیفه خودت میدونی که باید براشون کار کنی ...

اولا نوکر به تمام معنا بودم براشون از دوسال پیش که جاری گرفتم و رفتار و سیاست اونو دیدم که هیچ کاری نمیکنه منم دارم کم کم خودمو میکشم کنار

اولا نوکر به تمام معنا بودم براشون از دوسال پیش که جاری گرفتم و رفتار و سیاست اونو دیدم که هیچ کاری ...

اره عزیزم همینکارو بکن.اگه میری میبینی باهات یه وره اصلا به هیچیت نباشه بیخیال باشه

از الان بهت بگم دختر خوب ،خوش قلبیتو بزار دم خونه مامانت اینا هر وقت رفتی اونجا برای پدر و مادرت ازش استفاده کن . چون من به عمرم مادر شوهر و خواهر شوهر ندیدم از سادگی و خوش قلبی سو استفاده نکنه

چرا موندي باهاش پس؟

يه زن الويت اول شوهرش باشه، قصدم پز دادن نيست فقط ميخام حقتون رو بدونيد ولي من همسرم حتي منو ترجيح ميزه به بچه هامون!!! كه البته كار خاصي نميكنه و هر مردي بايد اينطور باشه يعني اگه نباشه غير عاديه!!!