2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 48 پست
به نظرم بیشتر تقصیر مادر شوهرته تا جاری ! عنوان چرا جاریه

بخاطر اینکه حس میکنم بدجنسی کرده..ی جورایی همکاری کرده با مادرشوهرم..که سرم شیره بمالن منو بکشونن اونجا

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ول کن ۴ تا اسکول نشستن دور هم به چرت گفتن..جاریتم ازش دوری کن ادا تنگا رو در میاره ور صورتی که ۷ خطه

دقیقا..بعدم من دوست نداشتم باهاش برم استخر..دوست ندارم زیاد باهاش صمیمی بشم..نامزدم فرداش کلمو کند که براچی نرفتی باشون استخر..

بخاطر اینکه حس میکنم بدجنسی کرده..ی جورایی همکاری کرده با مادرشوهرم..که سرم شیره بمالن منو بکشونن او ...

دقیقا

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
همش توقع دارند ازم

وقتی میری میگی چرا سبزی خریدین نگفتین چه توقعی داری؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
دقیقا..بعدم من دوست نداشتم باهاش برم استخر..دوست ندارم زیاد باهاش صمیمی بشم..نامزدم فرداش کلمو کند ک ...

مردا حالیشون نیست تو به حرفش گوش نده

بگو عفونت میگیرم نمیرم

وقتی میری میگی چرا سبزی خریدین نگفتین چه توقعی داری؟

آخه مادرشوهرم وحشتناک اخماشو توهم گذاشته بود جواب سلامم نداد..گفتم بزار بهش بگم مادرم مریض بوده

تازه بهش حس خوبی پیدا کرده بودم شب که دیدم اینجوری بوده حالم ازش بهم خورد..گفتم خاک برسر سادم کنن

اره از اوناس که گرگیه واسه خودش تو لباس بره..خیلی مراقبش باش..خیلی دور شو ازش..برو تو قیافه واشه دوتاشون..دست پیش و بگیر

آخه مادرشوهرم وحشتناک اخماشو توهم گذاشته بود جواب سلامم نداد..گفتم بزار بهش بگم مادرم مریض بوده

خوب بود میگفتی عه پس خواست خدا بوده نشده بیام..چون از سبزی پاک کردن بیذارم...اونوقت جررر میخورد😂😂

اره از اوناس که گرگیه واسه خودش تو لباس بره..خیلی مراقبش باش..خیلی دور شو ازش..برو تو قیافه واشه دوت ...

تاپیکای قبلمو اگه خونده باشی با خصایص دیگش آشنا میشی...پنج سال کوچیکتره منه ولی خدای سیاسته و بدجنسه..من مثل احمقام😭😭😭

خوب بود میگفتی عه پس خواست خدا بوده نشده بیام..چون از سبزی پاک کردن بیذارم...اونوقت جررر میخورد😂😂

اونوقت منو جر میداد😑😑😐😂😂

تاپیکای قبلمو اگه خونده باشی با خصایص دیگش آشنا میشی...پنج سال کوچیکتره منه ولی خدای سیاسته و بدجنسه ...

اون سیاست نداره فقط  داره نقش کلفتا رو بازی میکنه..سیاستس که همه ش زیر دست بقیه باشی چه ارزشی داره؟این‌سیاست نیست خریته

همش توقع دارند ازم

خودت نذار توقع کنن

من دلم می‌سوخت کمک مادرشوهرم میکردم از خرد کردن هویج و کرفس تا پاک کردن سبزی و...

یبار دیدم به دختراش وجاریم میده نه برای خودش 

تا کجام سوخت دیگه نکردم 

اونروز میگه بیا سبزی بخریم تقسیم کنیم گفتم خدا خیرت بده تنها بکنم راحت ترم

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"