بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من فقط یک بار رفتم ک گفت فولیک اسید بخور و اقدام کن دیگ سونو اینا ندادم گفت با نی نی بیا اینجا
درست گفتن. برای خانمای زیر سی سال، یکسال نزدیکی در تایم صحیح ، و خانمای بالای سی سال شش ماه. اگر در چنین شرایطی بارداری به طور طبیعی رخ نداد، آزمایشها و سونوی مورد نظر رو تجویز میکنن.
مرسی گلم ب نظرت زود نیست یک سال تازه گذشته اقدام کنم☺
والا بستگی به آمادگی خودت و همسرت داره. مثلا همسر من کلا دوست نداشت. تازه یکم نرم شده بود که منم دیدم تنور داغه، نونو چسبودنم😅ولی واقعا تو این زمونه وضعیت اقتصادی خونواده ها در امر تصمیم گیری دخیله.
باید آزمایش خون رو حتما داد که مشخص بشه سالمید..مثلا خدایی نکرده مشکلات تیروئیدی،کم خونی،کمبود ویتامین و کلی چیزای دیگه مشخص بشه که نداشته باشید وگرنه قبلش باید درمان بشه یا حداقل دکتر در جریان باشه و بتوته تو دوره بارداری کنترلش کنه
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من...وین حرف معما نه تو خوانی و نه من...هست در پس پرده گفتگوی من و تو ...چون پرده درافتد نه تو مانی و نه من