2821
2789
اره فکر کنم رفتم دکتر سه ماه قبل ک بگه چیا بخورم قبل بارداری گفت بعد پریودیت یک شب در میان انجام بده

خب خواهر من تو رفتی دکتر پرسیدی باز میای از ما میپرسی!! هیچکس به اندازه دکتر نمیتونه راهنماییت کنه ماها هم یا حرفا دکترو میگیم یا از روی تجربه

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من...وین حرف معما نه تو خوانی و نه من...هست در پس پرده گفتگوی من و تو ...چون پرده درافتد نه تو مانی و نه من
تو اولین اقدام باردار شدی

دقیقا. اصلا هم نخوابیدم. فکرشو نمیکردم بشه. چون من میخواستم پاییز تو سالگرد ازدواحمون اقدام کنم. دکتر هم گفت سه سال رابطه ریسکی نداشتین، نمیشه که یهو تو اون تاریخ بشه، حداقل باید سه تا شیش ماه ریسکی اقدام کنید. ولی همون ماه گرفت🙊🙊🙊🙊😅😅😅😅

تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب خواهر من تو رفتی دکتر پرسیدی باز میای از ما میپرسی!! هیچکس به اندازه دکتر نمیتونه راهنماییت کنه م ...

اخه گیج شدم بعضیا نوشتن کیت استفاده بشه

دقیقا. اصلا هم نخوابیدم. فکرشو نمیکردم بشه. چون من میخواستم پاییز تو سالگرد ازدواحمون اقدام کنم. دکت ...

خداراشکر پس سه سال اقدام نکردی من یکسال گذشته

اخه گیج شدم بعضیا نوشتن کیت استفاده بشه

خودتون برید دکتر و دکتر تو زمان تخمک گذاریتون سونو میده هیچی به اندازه سونو دقیق نیست وقتی جواب سونورو به دکترتون نشون بدین خودش میگه چیکار کنین...

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من...وین حرف معما نه تو خوانی و نه من...هست در پس پرده گفتگوی من و تو ...چون پرده درافتد نه تو مانی و نه من

من کلا تو توهم سیر میکنم من میگم شاید دارم زود اقدام میکنم از یک طرف م شایدم ب سرعت نشم ۳۰سالمه دیر بشه

اره . البته بارداری خیلی پیچیدست. و معمولا دکترا یا کسانی که از تجربشون میگن، از توانایی و مشکلات احتنالی مرد چیزی نمیگن. مثلا پزشک کلا آخرین راهکار رو به مرد ربط میده. در صورتیکه بارداری یک پروسه دو طرفست. به ندرت پیش میاد دکتر درباره هردو مشاوره بده. بیشتر پزشکای ایرانی هم اولین حمله ای که به خانما میکن، درباره ی سنشونه. من پیشنهاد میکنم حتما یک دکتر مجرب رو انتخاب کنید. 

تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍

منم ۱۰ ماهه تو اقدامم ولی هیچی به اندازه دکتر برام مهم نیست آخه هر کس بدنش با ما فرق میکنه.بعضیا تو عقد بدون دخول کامل باردار میشن بعضیاهم باید با صبر و حوصله باردار بشن..خودتونو با هیچکس مقایسه نکنین با توکل بخدا و زیر نظر پزشک ان شالله بهترین ها نصیبتون میشه

دقیقا. اصلا هم نخوابیدم. فکرشو نمیکردم بشه. چون من میخواستم پاییز تو سالگرد ازدواحمون اقدام کنم. دکت ...

منم حالا تا پاک شدم یک شب در میان اقدام میکنم حالا توکل ب خدا

اولین اقدام حالا توکل ب خدا

ان شالله هرچی خیره براتون اتفاق بیفته

منم ۱۰ ماهه تو اقدامم ولی هیچی به اندازه دکتر برام مهم نیست آخه هر کس بدنش با ما فرق میکنه.بعضیا تو ...

توکل ب خدا من اخه اولین اقدامم بود یکم سوال شدن واسم ب خاطر همین ..اولین تجربه میخام این ماه اقدام کنم

توکل ب خدا من اخه اولین اقدامم بود یکم سوال شدن واسم ب خاطر همین ..اولین تجربه میخام این ماه اقدام ک ...

ان شالله همین ماه باردار میشین ولی هیچکس به اندازه پزشک که تمام آزمایشات و ویژگی هاتون تو دستش قابل اعتماد نیست..

اره . البته بارداری خیلی پیچیدست. و معمولا دکترا یا کسانی که از تجربشون میگن، از توانایی و مشکلات اح ...

دکتر فاخر دانش رفتم گفت دیگه وقتشه اقدام کنی نی نی بیاری گفتم تازه ازدواج کردم گفت نه بیار دیگه دست دست نکن