دقیقا. اصلا هم نخوابیدم. فکرشو نمیکردم بشه. چون من میخواستم پاییز تو سالگرد ازدواحمون اقدام کنم. دکتر هم گفت سه سال رابطه ریسکی نداشتین، نمیشه که یهو تو اون تاریخ بشه، حداقل باید سه تا شیش ماه ریسکی اقدام کنید. ولی همون ماه گرفت🙊🙊🙊🙊😅😅😅😅
اره . البته بارداری خیلی پیچیدست. و معمولا دکترا یا کسانی که از تجربشون میگن، از توانایی و مشکلات احتنالی مرد چیزی نمیگن. مثلا پزشک کلا آخرین راهکار رو به مرد ربط میده. در صورتیکه بارداری یک پروسه دو طرفست. به ندرت پیش میاد دکتر درباره هردو مشاوره بده. بیشتر پزشکای ایرانی هم اولین حمله ای که به خانما میکن، درباره ی سنشونه. من پیشنهاد میکنم حتما یک دکتر مجرب رو انتخاب کنید.
منم ۱۰ ماهه تو اقدامم ولی هیچی به اندازه دکتر برام مهم نیست آخه هر کس بدنش با ما فرق میکنه.بعضیا تو عقد بدون دخول کامل باردار میشن بعضیاهم باید با صبر و حوصله باردار بشن..خودتونو با هیچکس مقایسه نکنین با توکل بخدا و زیر نظر پزشک ان شالله بهترین ها نصیبتون میشه
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من...وین حرف معما نه تو خوانی و نه من...هست در پس پرده گفتگوی من و تو ...چون پرده درافتد نه تو مانی و نه من