2777
2789
مرسی گلم‌...بعضیا میگن از فردای پاک شدن ادم میمونه و اینکه میگن از فردای پریودی اینا ک اقدام کنن بچه ...

والا اینا همشون تقریبیه. دوتا از دوستای من تحت نظر پزشک اقدام برای تعیین جنسیت کردن، چقدرم هزینه کردن، یکی متاسفانه سقط شد، یکی ام پسر میخواست که دختر شد.

تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍
والا اینا همشون تقریبیه. دوتا از دوستای من تحت نظر پزشک اقدام برای تعیین جنسیت کردن، چقدرم هزینه کرد ...

وای چقدر بد من برام فرق نداره سالم باشه.شما نی نی خوشگل اینده چیه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم اول باید ببینید پریودیاتون چند روزس اگر ۲۸ روزس باید از روز ۱۰..یعنی از زمان پریود شدنتون بشمارین ۱۰ روز بعد یک شب درمیان تا ۲۰ام نزدیکی داشته باشین..چون معمولا اونایی که پریودیاشون ۲۸ روزس روز ۱۲ یا۱۴ قاعدگیشون تخمک گذاری دارن و معمولا دکترا میگن چند روز قبل تخمک گذاری تا چند روز بعدش رابطه داشته باشین

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من...وین حرف معما نه تو خوانی و نه من...هست در پس پرده گفتگوی من و تو ...چون پرده درافتد نه تو مانی و نه من
وای چقدر بد من برام فرق نداره سالم باشه.شما نی نی خوشگل اینده چیه

هنو جنسیتش معلوم نشده. والا سلامت باشن نینیا ،این از همه چی مهمتره. 

عزیزم اول باید ببینید پریودیاتون چند روزس اگر ۲۸ روزس باید از روز ۱۰..یعنی از زمان پریود شدنتون بشما ...

من ۲۸ میشه اکثرا ولی شده گاهی بشه ۲۶یا ۳۰

انشالله صحیح سالم بغلش کنی منم واسم مهم نیست نه خودم نه شوهرم فقط میخاستم بدونم ایا اصلا راسته یانه

فک میکنم طبیعی باشه...گاهی اوقات استرس..فشارکار یا محیط روی پریودی اثر میزاره که گاهی اوقات زودتر یا دیرتر بشه اما در کل بیشتر ۲۸ روزس؟

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من...وین حرف معما نه تو خوانی و نه من...هست در پس پرده گفتگوی من و تو ...چون پرده درافتد نه تو مانی و نه من

من رفتم دکتر قبل بارداری ک چیا بخورم گفت بعد پریودیت یک شب در میان انجام بده 

من ۲۸ میشه اکثرا ولی شده گاهی بشه ۲۶یا ۳۰

متم اینجوری بودم، یک نرم افزاری داشتم تو اون تاریخ تخمک گذاری رو مشخص میکرد. از رو همون اقدام کردیم شد .

فک میکنم طبیعی باشه...گاهی اوقات استرس..فشارکار یا محیط روی پریودی اثر میزاره که گاهی اوقات زودتر یا ...

اره فکر کنم رفتم دکتر سه ماه قبل ک بگه چیا بخورم قبل بارداری گفت بعد پریودیت یک شب در میان انجام بده

من رفتم دکتر قبل بارداری ک چیا بخورم گفت بعد پریودیت یک شب در میان انجام بده 

دکار منم گفت چون نمیدونیم درصد پذیرشت چقدره، اگه خواستی زودتر جواب بده، بعد از تموم شدن کار، ده تا پونزده دقیقه دراز بکش و تکون نخور.

دکار منم گفت چون نمیدونیم درصد پذیرشت چقدره، اگه خواستی زودتر جواب بده، بعد از تموم شدن کار، ده تا پ ...

اوکی من سر کارم میرم تنهام خانواده ها پیشمون نیستن ۳۰سالمه تازه یکسال از ازدواجمون میگذره کلا موندم ایا تصمیمم درسته

2790
2778
2791
2779
2792