2821
2789
ان شالله همین ماه باردار میشین ولی هیچکس به اندازه پزشک که تمام آزمایشات و ویژگی هاتون تو دستش قابل ...

من فقط یک بار رفتم ک گفت فولیک اسید بخور و اقدام کن دیگ سونو اینا ندادم گفت با نی نی بیا اینجا

بهترین هارو براتون آرزو میکنم..ببخشید تند صحبت کردم ولی بارداری پروسه خیلی پیچیده ایه امیدوارم همون اول جواب بگیرین و درگیرش نشین

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من...وین حرف معما نه تو خوانی و نه من...هست در پس پرده گفتگوی من و تو ...چون پرده درافتد نه تو مانی و نه من

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دکتر فاخر دانش رفتم گفت دیگه وقتشه اقدام کنی نی نی بیاری گفتم تازه ازدواج کردم گفت نه بیار دیگه دست ...

متاسفانه بالار ۸۰٪دکترا حرفشون همینه!مگه چندسالتونه؟

تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍
من فقط یک بار رفتم ک گفت فولیک اسید بخور و اقدام کن دیگ سونو اینا ندادم گفت با نی نی بیا اینجا

آزمایشات  قبل بارداری ندادین؟

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من...وین حرف معما نه تو خوانی و نه من...هست در پس پرده گفتگوی من و تو ...چون پرده درافتد نه تو مانی و نه من

درست گفتن. برای خانمای زیر سی سال، یکسال نزدیکی در تایم صحیح ، و خانمای بالای سی سال شش ماه. اگر در چنین شرایطی بارداری به طور طبیعی رخ نداد، آزمایشها و سونوی مورد نظر رو تجویز میکنن.

مرسی گلم ب نظرت زود نیست یک سال تازه گذشته اقدام کنم☺

والا بستگی به آمادگی خودت و همسرت داره. مثلا همسر من کلا دوست نداشت. تازه یکم نرم شده بود که منم دیدم تنور داغه، نونو چسبودنم😅ولی واقعا تو این زمونه وضعیت اقتصادی خونواده ها در امر تصمیم گیری دخیله. 

والا بستگی به آمادگی خودت و همسرت داره. مثلا همسر من کلا دوست نداشت. تازه یکم نرم شده بود که منم دید ...

ما برعکس من‌مخم‌درد گ از بس گفت نی نی نی نی چند سالتونه

باید آزمایش خون رو حتما داد که مشخص بشه سالمید..مثلا خدایی نکرده مشکلات تیروئیدی،کم خونی،کمبود ویتامین و کلی چیزای دیگه مشخص بشه که نداشته باشید وگرنه قبلش باید درمان بشه یا حداقل دکتر در جریان باشه و بتوته تو دوره بارداری کنترلش کنه

ما برعکس من‌مخم‌درد گ از بس گفت نی نی نی نی چند سالتونه

شوهرم بچه دوست من اخه کار میکنم یک‌مدت حسابداری م گذاشتم کنار الان تدریس خصوصی میگم نکنه نشه کار کنم