2821
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

شوهرم بچه دوست من اخه کار میکنم یک‌مدت حسابداری م گذاشتم کنار الان تدریس خصوصی میگم نکنه نشه کار کنم

مم شاغلم و بسیاااار بارداری سختی دارم. ولی خب لذتبخشه. چون هرددمون دیگه نینی میخواستیم. طبق مطالعات و مشاوره ای که من رفتم، پدر و مادر باید آمادگی مالی و عاطفی داشته باشن، و از اون مهمتر آمادگی روحی خود مادر. اونوقت میشه اقدام کرد. بماند که من چقدر ترسوووووام🙊

تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍
درست گفتن. برای خانمای زیر سی سال، یکسال نزدیکی در تایم صحیح ، و خانمای بالای سی سال شش ماه. اگر در ...

سونو رو حتی اگر چندماهم اقدام کرده باشین و بارداری انجام نشه تجویز میکنن که ببینن ایا خانم تخمک گذاری داره یا نه تا یسال منتظر نمیمون که چون زیر سی ساله طبیعیه..

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من...وین حرف معما نه تو خوانی و نه من...هست در پس پرده گفتگوی من و تو ...چون پرده درافتد نه تو مانی و نه من
سونو رو حتی اگر چندماهم اقدام کرده باشین و بارداری انجام نشه تجویز میکنن که ببینن ایا خانم تخمک گذار ...

عرض کردم که تا شش ماه. ولی لزوما برای کسی که در مجردی هیچ عارضه رحمی و خونی نداشته، بعد از دو یا سه اقدام، اونهم وقتی خانم زیر سی سالش باشه، تجویزهای آنچنانی نمیکنن. پزشک حاذق ، شرط اول رو به طبیعتِ تخمک گذاری میسپره

[QUOTE=103672190]مم شاغلم و بسیاااار بارداری سختی دارم. ولی خب لذتبخشه. چون هرددمون 

خداراشکر گلم‌پس شرایط سنی و کاری جفتمون مثل همه...تنها هستی یا خانواده ات کنارتن من‌ تنهام

خونوادم هست، شوهرم نیست🙊کارش ماموریتیه

اخی عزیزم‌من و شوهرم کلا تنهایم تهران...حالا توکل ب خدا من ب قول مامانم اقدام کنم خدا بزرگه ...باردار شدم بهتون خبر میدم

عزیزم نمیگم که شما اشتباه میگی..ولی منم ۲۶ سالمه و کاملا سالمم و پریودیامم منظم و زیر نظر پزشک حاذق، ولی چند ماه بعد اینکه باردار نشدم گفت برای اطمینان از سلامتی  سونو تجویز میکنن که آیا خانم تخمک گذاری درست و فولیکول غالب دارن یا نه اگر همه چیز درست بود تا قبل از یکسال دارو تجویز نمیکنن

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من...وین حرف معما نه تو خوانی و نه من...هست در پس پرده گفتگوی من و تو ...چون پرده درافتد نه تو مانی و نه من
اخی عزیزم‌من و شوهرم کلا تنهایم تهران...حالا توکل ب خدا من ب قول مامانم اقدام کنم خدا بزرگه ...باردا ...

منتظر خبرتیممم. خدا پشت و پناهت باشه❤

عزیزم نمیگم که شما اشتباه میگی..ولی منم ۲۶ سالمه و کاملا سالمم و پریودیامم منظم و زیر نظر پزشک حاذق، ...

نه گلم اشتباه و درست نداره. داریم فقط تجربیاتمونو باهم به اشتراک میذاریم. انشالله بزووودی زود شمام خبر نینی بدی❤