راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
شوهرم بچه دوست من اخه کار میکنم یکمدت حسابداری م گذاشتم کنار الان تدریس خصوصی میگم نکنه نشه کار کنم
مم شاغلم و بسیاااار بارداری سختی دارم. ولی خب لذتبخشه. چون هرددمون دیگه نینی میخواستیم. طبق مطالعات و مشاوره ای که من رفتم، پدر و مادر باید آمادگی مالی و عاطفی داشته باشن، و از اون مهمتر آمادگی روحی خود مادر. اونوقت میشه اقدام کرد. بماند که من چقدر ترسوووووام🙊
درست گفتن. برای خانمای زیر سی سال، یکسال نزدیکی در تایم صحیح ، و خانمای بالای سی سال شش ماه. اگر در ...
سونو رو حتی اگر چندماهم اقدام کرده باشین و بارداری انجام نشه تجویز میکنن که ببینن ایا خانم تخمک گذاری داره یا نه تا یسال منتظر نمیمون که چون زیر سی ساله طبیعیه..
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من...وین حرف معما نه تو خوانی و نه من...هست در پس پرده گفتگوی من و تو ...چون پرده درافتد نه تو مانی و نه من
سونو رو حتی اگر چندماهم اقدام کرده باشین و بارداری انجام نشه تجویز میکنن که ببینن ایا خانم تخمک گذار ...
عرض کردم که تا شش ماه. ولی لزوما برای کسی که در مجردی هیچ عارضه رحمی و خونی نداشته، بعد از دو یا سه اقدام، اونهم وقتی خانم زیر سی سالش باشه، تجویزهای آنچنانی نمیکنن. پزشک حاذق ، شرط اول رو به طبیعتِ تخمک گذاری میسپره
عزیزم نمیگم که شما اشتباه میگی..ولی منم ۲۶ سالمه و کاملا سالمم و پریودیامم منظم و زیر نظر پزشک حاذق، ولی چند ماه بعد اینکه باردار نشدم گفت برای اطمینان از سلامتی سونو تجویز میکنن که آیا خانم تخمک گذاری درست و فولیکول غالب دارن یا نه اگر همه چیز درست بود تا قبل از یکسال دارو تجویز نمیکنن
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من...وین حرف معما نه تو خوانی و نه من...هست در پس پرده گفتگوی من و تو ...چون پرده درافتد نه تو مانی و نه من