ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
هرروشی رو امتحان کردم اونا که کف دستشون مدام خیس میشه هیچ راهی درمانش نمیکنه
منم ميشدم اينجور ولي قطع شده راستش، نميدونمم از كي، من ورقه امتحاني رو خيس ميكردم موقع نوشتن ، هم سن تو كه بودم، پاهامم همينجور بودن، وسط زمستون عرق ميكردن و من يخ ميزدم. ولي الان ٣٥ سالمه و واقعا يادم نمياد از كي رفع شده، هيچكاري هم نكردم براش.
روند کار به این صورت است که ابتدا دکتر متخصص باید نقشه کار لیزر درمانی را مشخص کرده و محل های مربوط به لیزر کردن را نشانه گذاری می کند، سپس با استفاده از دارو های بی حس کننده ی موضعی کف دست شما را بی حس می کنند و بعد از آن با استفاده از لیزر غده های زیر پوست را تحت تاثیر می گذارد. این روند ممکن است بین نیم ساعت تا 45 دقیقه طول بکشد و برای گرفتن بهترین نتیجه شاید لازم باشد که دوجلسه لیزر درمانی انجام دهید.
من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻