2777
2789
عنوان

بچه ها بعد طلاق من چکار کنم؟😢

390 بازدید | 18 پست

با دوتا بچه کوچیک.

بیست سال سن .

چ اینده ای در انتظارمه

اگ بخوام درس بخونم نمیشه

اگ نخام بخونم ایندمون چی میشه

اگ طلاق نگیرم شوهرم میکشم 

اگ اون منو نکشه کاری میکنه خودکشی کنم

چ برنامه ای برای ایندم داشته باشم.

کجا برم .چکار کنم بچه هام بدون پدر چی میشن:

وای خدایا. سرنشتیه اخه،

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

چرا نمیشه درس بخونی و کار کنی ؟؟

شما متاهل هم باشی باید مهارت داشته باشی و بتونی گلیم خودتو از اب بیرون بکشی ...

در قدم اول خودتو توانمند کن ...20 سالته ولی وقتی تو سن پایین مادرمیشی باسد فرق کرده باشی و قوی باشی..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۰ سالته دوتا بچه داری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا انقد زود ؟؟😣😣😣😣😣

داستانش طولانیه

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

آرایشگری یاد بگیر یه شغل آینده دار..درس خونده ممکنه نری سر کار....فامیلمون ارایشگره البته جا افتاده.ماهی تا۷۰میلیون درامدشه تو عیداا و‌مراسما

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
آرایشگری یاد بگیر یه شغل آینده دار..درس خونده ممکنه نری سر کار....فامیلمون ارایشگره البته جا افتاده. ...

جدی؟

شاید رفتمدنبالش

بچه هات چند سالشونه ؟؟؟

س سال

ده ماه

جدی؟ شاید رفتمدنبالش

شک نکن بهش....برو جدیییی یادبگیر

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
چشه شوهرت؟ خدالعنت کنه همچین مرداییو که ادمو سیر میکنن از زندگی😔

تاپیکام بخون

متولد چندی 

ث77