2777
2789
عنوان

بچه ها بعد طلاق من چکار کنم؟😢

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 18 پست

عزیزم اون شوهری که ازش تو تاپیکات حرف زدی

عصبیت میکنه

همون بهتر ک جداشی و با بچهات زندگی نو شروع کنی.

بچها مادر عصبی نمیخان...

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔

عزیزم منم تو عقد جدا شدم بچه نداشتم زندگی ادامه داره

من همه تاپیکات دنبال میکنم شاید شوهرت خوب شه 

شاید دوباره به زندگی برگرده حق طلاقت بگیر تعهد بگیر یه فرصت دیگه بهش بده ما جامعه مریضی داریم زندگی یه زن  بادوتا بچه همچین ساده هم نیست خانواده هم ممکن زود خسته بشندولت کنند از نظر من یه فرصت دیگه بهشون بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم طلاق نگیر اشتباه نکن. بخدا بدبخت میشی. دوتا بچه کوچیک داری تا بزرگشون کنی پیر میشی. هیچی از زندگی نمیفهمی . من خودم از یه روانی جدا شدم خیییییلی عذابم داد و اخرم با ناجوانمردی طلاقم داد که داستان تلخی داره. ولی الان با دو بچم درگیرم از دست باباشون راحت شدم ولی با بچه ها مشکل دارم و توقعاتشون اذیتم میکنه. فاطمه جان تصمیم عجولانه نگیر . بخدا اشتباهه تو دو تا بچه کوچیک داری نگاه نکن الان گوچیکن چشم بزنی بزرگ شدن و مسیولیت و سختی روزگار از پا درت میاره. الان جدا نشدی و خونه مادرتی  . بعد از جدایی همین مادرت هم بهت نق و غر میزنه ک بچهات فلان کردن و اذیت میکنن. وای بحال وقتی مادرت دور از جون زنده نباشه دیگه خدا بهت رحم کنه که نه میتونی سر کار بری و نه میتونی درس بخونی. الان شوهرت اومده حالا راست یا دروغ داره التماست میکنه . یا درست شده یا میخاد خودشو دزست کنه ازین فرصت استفاده کن بنفع خودت. زرررنگ باش دختر. بخدا اگه بازم تند برخورد کنی میره و پشت سرشم نگاه نمیکنه .بخدا میره و یکی از همین سلیطه ها میاد جمعش میکنه و میبرش. اونوقت تو میمونی و دوتا بچه کوچیک . اونوقت نه راه پس داری نه راه پیش. بخدا اونور طلاق هیچی نیست جز بدبختی بیشتر. نگاه ب خواهرت نکن شانس اورد. اون بچه نداشت تو دوتا دسته گل ناز داری. بخدا دختراش موندن و ترشیدن. اگه بفکر ازدواجی بهت بگم من خودم بسیار زیبا هستم ولی نیست مردی که بشه بهش تکیه کرد. نمیگم توام واقعا زجرت دادن این خانواده بی فرهنگ و بیتربیت ولی الان باید بفکر بچه هات باشی. الان نگاه کن خیلی قشنگ یواش یواش به واسطه ش بگو که شرایطی داری که بیاد با رییس شرکت یا هر کسی دیگه ای  ک تعهد بنویسه که فلان و فلان دیگه انجام نده و حتما مشاوره بیاد برین و بگو تا جلسات مشاوره تمام نشده سر زندگی برنمیگردی و مشاور باید تشخیص بده  و  اجازه بده که مشکلی نیست و میتونین دوباره زندکی شروع کنین. تو این مدت مشاوره هم بخودت خوش بکذرون خونه مامانت بمون بزار خودتم روحت آروم بشه و عصبانیتت از بین بره. بعدش با ناز و منت بدگرد . بخدا پشیمون نمیشی ۶ ماهم دیرتر طلاق بگیری هیچ اتفاقی نمیفته هیجی رو از دست نمیدی ولی اگه جدا بشی و بعدا پشیمون بشی باید التماس کنی و اونوقت جای تو  و محسن جابجا میشه متاسفانه. البته اینم بدون که نجابت بیش از حد کثافت میاره ‌. هر جیزی به اندازش خوبه. بخدا من تایپیکای تو رو خوندم شاخ در می اوردم از رفتار و کردار این شوهرو خانوادش. ولی تو خیلی باهوش و زرنگی و ناراحتی و عصبانیت باعث نمیشه با اینده بجه هات بازی کنی اونا حق دارن پدر بالاسرشون باشه. اگه روزی ام محسن لج کنه و بچه ها رو ازت بگیره که دیگه کلا دنیا برات سیاه میشه . پ صبر کن یه کم دیگه . اگه بچه نداشتی صد در صد میگفتم طلاق بگیر ولی الانه.... گناه دارن. بدبخت و عقده ای میشن در اینده. فعلا ی کم فکر کن. ی تایپیکی زده بودی که بیایین اخلاقای خوب شوهرامونو بکیم😊 ازون فکرا بکن بزار حالت بهتر بشه البته داخل پرانتز سعی کن دیه تو بگیری ازش تا ادب بشه و ازین کارا که هیچ فکرشم دیگه نکنه. بخدا فاطمه جون انقدر خستم از خواب دارم غش میکنم نیم ساعته ی پیام زدم برات کلش پاک شد یهو😢 ولی دلم نیومد باهات حرف نزنم دوباره شروع کردم ب نوشتن😥 من فکر میکنم خدا به التماسات جواب داده و میخاد کمکت کنه . امیدوارم ب حرف خواهر بزرگترت فکر کنی و همیشه خوشبخت باشی تو زندگیت

عزیزم طلاق نگیر اشتباه نکن. بخدا بدبخت میشی. دوتا بچه کوچیک داری تا بزرگشون کنی پیر میشی. هیچی از زن ...

ممنونم دوستم ک برام وقت گذاشتی.

اما زندگی با اون خیلی برام سخته

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
2790
2778
2791
2779
2792