2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر بهت گفت اینو بخوری پسر میشه یا خودت میدونستی؟؟

نه دکتر نگفت من سیکل پریودیم ۳۸ تا ۴۲ روز بود و نامنظم ۴ ماه اقدام بودم نشد دوماه خوردم تا پری منظم بشه و فولیکول بالغ داشته باشم .ولی شنیدم چیزای گرم اگه تا قبل از تخمک گذاری بخوری پسر میشه چیزای سرد دختر .من بخاطر بارداری خوردم کاری به جنسیت نداشتم

نه دکتر نگفت من سیکل پریودیم ۳۸ تا ۴۲ روز بود و نامنظم ۴ ماه اقدام بودم نشد دوماه خوردم تا پری منظم ...

منم خیلی پریودیم نامنظمه وهم تنبلی تخمدان دارم رفتم دکتر بهم متفورمین داده و قرص ال دی 

منم خیلی پریودیم نامنظمه وهم تنبلی تخمدان دارم رفتم دکتر بهم متفورمین داده و قرص ال دی 

من لتروزول میخورم 

پودر اینوفولیکم میخوام شروع کنم 

بعدشم که آمپول اج سی جی

من لتروزول میخورم  پودر اینوفولیکم میخوام شروع کنم  بعدشم که آمپول اج سی جی

اهان من هم سونو رفتم هم ازمایش خون گفت مشکلی نداری این قرصارو تا دوماه مصرف کن..بدشم میخام اقدام کنم برا حاملگی فقط خیلی دوس دارم بچم‌پسر بشه 

اهان من هم سونو رفتم هم ازمایش خون گفت مشکلی نداری این قرصارو تا دوماه مصرف کن..بدشم میخام اقدام کنم ...

من دکترم‌گفت که تنبلی تخمدان دارم تا حالا هم اقدام به بارداری نداشتم تازه میخوام دو سه ماه آینده اینکارو کنم