2777
2789
من دکترم‌گفت که تنبلی تخمدان دارم تا حالا هم اقدام به بارداری نداشتم تازه میخوام دو سه ماه آینده این ...

دقیقا منم اقدام ب بارداری نکردم تاحالا قصدشم ندارم اما اگه تنبلیم‌خوب بشه دیگه اقدام میکنم فک کنم خیلی طول بکشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی پریودیم نامنظمه وهم تنبلی تخمدان دارم رفتم دکتر بهم متفورمین داده و قرص ال دی 

بمنم متفورمین داد ۴ ماه خوردمو به روزی ۳ تا متفورمین رسوندم ولی حتی یک روزم پریودم اینو اونور نشد منم دکترمو عوض کردم از هورمونی دادم کم کاری تیرویید داشتم قرص بهم داد وقتیم دوسین خوردم همون ماه پریودم منظم شد و ماه بعدش باردار شدم

منم همش استرس دارم دور وریام که خیلی سال جلوگیری داشتن میگن با اولین اقدام باردار شدن اما اینجا همه ...

هر کی میگه با باراول باردار شده دروغ میگه

منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم 

استارتر جان سلام.

اتفاقی به تاپیکتون برخوردم. شما اقدام کردین؟ دوسین استفاده کردین؟ نتیجه چی شد؟

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
سلام من چون سیکلم ۴۲ روزه بود از روز اول پری تا روز ۱۲ سیکلم صبحا ناشتا ی قاشق چایخوری میخوردم

عزیزم سیکلتون همیشهر۴۲ روزه هست یا با مصرف دوسین کمتر شد؟ماله من ۳۵ روزه هست چن روز بالا پایین داره ممکنه مشکلی باشه؟

عزیزم سیکلتون همیشهر۴۲ روزه هست یا با مصرف دوسین کمتر شد؟ماله من ۳۵ روزه هست چن روز بالا پایین داره ...

راستش من ماه اولی که دو سین خوردم سیکلم ۳۰ روزه شد درصورتی که هیچ وقت ۳۰ رو ه نبودم و ماه بعدشم باردار شدم.۷ ماه بعد زایمانم پری شوم که اولاش نامنظم بود ۴ ماه ۳۰ روزه بودم الان این ماه دوباره ۴۰ روزه شدم نمیدونم بخاطر تغییر فصله

عزیزم سیکلتون همیشهر۴۲ روزه هست یا با مصرف دوسین کمتر شد؟ماله من ۳۵ روزه هست چن روز بالا پایین داره ...

والا نمیدونم باید بری دکتر سونو ازمایش بدی من کم کاری تیرویید داشتم البته فقط انتی tpo بالا بود که از وسط ماه شروع به خوردن قرص تیرویید کردم و ماه بعد باردار بودم