2821
2789
عنوان

سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 82 پست
خیلی احتمالش کمه اخه نادره معمولا پیش نمیاد 

چرا میاد منم خیلی شنیدم اگه نزدیک واژن باشه بخاطر چسبندگی و رطوبت واژن میتونه داخل برسه خیلی بکارت مهم نیس

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
عزيزم بکارتت رو از دست دادی؟ اگر دادی احتمال بارداری هست

نه بکارتمو دارم. ولی اولین باره پریودیم عقب افتاده .میگن با بکارت هم امکان حاملگی وجود داره گیج شدم فردا باید حتما برم آزمایش 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ولی این علائمی که داری ممکنه علائم پریودم باشه بی‌بی چک هم ممکنه درست نباشه نگران نباش یه آزمایش بده خیالت راحت شه من که فک میکنم خبری نیست

و خدایی که به شدت کافیست❤️میشه هر کی امضامو دید یه صلوات مهمونم کنه 😍💕
این بیچاره که خیلی حواسش جمع بوده دخولم نکرده خربزه چی

جمع نبوده ک الان کاسه چ کنم دستشه دیگه،فعلا در حد تخمک خربزم نیست،ایشالا9ماه دیگه خربزه😄 خیلیا تو عقد باردار میشن زن شرعی و قانونیشه زود عروسی بگیرن تموم کنن

نه بکارتمو دارم. ولی اولین باره پریودیم عقب افتاده .میگن با بکارت هم امکان حاملگی وجود داره گیج شدم ...

امروز برو  خصوصیا بازن.

دولتیا طول هم میکشه جواب بدن 

خصوصی همونجا میشینی جواب میدن

استند اسم و عدد و اکسسوری کودک گیفت تولد با قیمت مناسب برای دیدن نمونه ها پیام دهید 0۹۱۸۳۷۹۰۱۳۴
چرا میاد منم خیلی شنیدم اگه نزدیک واژن باشه بخاطر چسبندگی و رطوبت واژن میتونه داخل برسه خیلی بکارت م ...

آهان چه عجیب شده این زمونه🤣🤣

و خدایی که به شدت کافیست❤️میشه هر کی امضامو دید یه صلوات مهمونم کنه 😍💕
جمع نبوده ک الان کاسه چ کنم دستشه دیگه،فعلا در حد تخمک خربزم نیست،ایشالا9ماه دیگه خربزه😄 خیلیا تو ع ...

دیگه چقد زود . محرم و صفره

استند اسم و عدد و اکسسوری کودک گیفت تولد با قیمت مناسب برای دیدن نمونه ها پیام دهید 0۹۱۸۳۷۹۰۱۳۴