_specialgirl_78 مدیر عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 108 عنوان سوال | مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 82 پست سلام یه سوال خیلی مهم دارم توروخدا جوابمو بدین زود.من ۷روزه که پریود نشدم دیروز بی بی چک گذاشتم و مثبت بودسینه هامم خیلی سفت و سنگین شدن زیر شکمم هم گاهی تیر میکشه (لازمه بگم ک عقد هستم و هنوز دخول انجام نشده)میخام بدونم آیا واقعا باردارم؟؟ 1398/06/08 | 09:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 97109 خیلی احتمالش کمه اخه نادره معمولا پیش نمیاد چرا میاد منم خیلی شنیدم اگه نزدیک واژن باشه بخاطر چسبندگی و رطوبت واژن میتونه داخل برسه خیلی بکارت مهم نیس #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
_specialgirl_78 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 108 عزيزم بکارتت رو از دست دادی؟ اگر دادی احتمال بارداری هست نه بکارتمو دارم. ولی اولین باره پریودیم عقب افتاده .میگن با بکارت هم امکان حاملگی وجود داره گیج شدم فردا باید حتما برم آزمایش
تشریفات_تولد عضویت: 1393/04/08 تعداد پست: 570 خب خدارو شکر ک عقدن،هرکی خربزه میخوره پای لرزشم میشینه چه خربزه ای بنده خدا 😐 استند اسم و عدد و اکسسوری کودک گیفت تولد با قیمت مناسب برای دیدن نمونه ها پیام دهید 0۹۱۸۳۷۹۰۱۳۴
masi_hastam عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 380 ولی این علائمی که داری ممکنه علائم پریودم باشه بیبی چک هم ممکنه درست نباشه نگران نباش یه آزمایش بده خیالت راحت شه من که فک میکنم خبری نیست و خدایی که به شدت کافیست❤️میشه هر کی امضامو دید یه صلوات مهمونم کنه 😍💕
ارکوپال عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 2333 این بیچاره که خیلی حواسش جمع بوده دخولم نکرده خربزه چی جمع نبوده ک الان کاسه چ کنم دستشه دیگه،فعلا در حد تخمک خربزم نیست،ایشالا9ماه دیگه خربزه😄 خیلیا تو عقد باردار میشن زن شرعی و قانونیشه زود عروسی بگیرن تموم کنن
تشریفات_تولد عضویت: 1393/04/08 تعداد پست: 570 نه بکارتمو دارم. ولی اولین باره پریودیم عقب افتاده .میگن با بکارت هم امکان حاملگی وجود داره گیج شدم ... امروز برو خصوصیا بازن.دولتیا طول هم میکشه جواب بدن خصوصی همونجا میشینی جواب میدن استند اسم و عدد و اکسسوری کودک گیفت تولد با قیمت مناسب برای دیدن نمونه ها پیام دهید 0۹۱۸۳۷۹۰۱۳۴
_specialgirl_78 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 108 این بیچاره که خیلی حواسش جمع بوده دخولم نکرده خربزه چی اره والا
masi_hastam عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 380 چرا میاد منم خیلی شنیدم اگه نزدیک واژن باشه بخاطر چسبندگی و رطوبت واژن میتونه داخل برسه خیلی بکارت م ... آهان چه عجیب شده این زمونه🤣🤣 و خدایی که به شدت کافیست❤️میشه هر کی امضامو دید یه صلوات مهمونم کنه 😍💕
تشریفات_تولد عضویت: 1393/04/08 تعداد پست: 570 جمع نبوده ک الان کاسه چ کنم دستشه دیگه،فعلا در حد تخمک خربزم نیست،ایشالا9ماه دیگه خربزه😄 خیلیا تو ع ... دیگه چقد زود . محرم و صفره استند اسم و عدد و اکسسوری کودک گیفت تولد با قیمت مناسب برای دیدن نمونه ها پیام دهید 0۹۱۸۳۷۹۰۱۳۴
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 97109 آهان چه عجیب شده این زمونه🤣🤣 😁😁 #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
تشریفات_تولد عضویت: 1393/04/08 تعداد پست: 570 نه اگه واقعا باشی میندازیش؟ استند اسم و عدد و اکسسوری کودک گیفت تولد با قیمت مناسب برای دیدن نمونه ها پیام دهید 0۹۱۸۳۷۹۰۱۳۴
_specialgirl_78 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 108 امروز برو خصوصیا بازن. دولتیا طول هم میکشه جواب بدن خصوصی همونجا میشینی جواب میدن نمیخاد ناشتا باشم؟
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 97109 نه حالااسترس نگیر برو به شوهرت بگو یه از بده بعد تصمیم بگیرین ولی خوب اگه عروسیت نزدیکه میتونی نگهش دار #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
masi_hastam عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 380 اگه واقعا باشی میندازیش؟ انداختنم که میگن خوب نیست؟ اگر میخواد بندازه کاش باردار نباشه😔 و خدایی که به شدت کافیست❤️میشه هر کی امضامو دید یه صلوات مهمونم کنه 😍💕