من بیهوشی شدم چون میگن اون امپوله کمر درد میاره بعدشم باید خیلی وارد باشن وگرنه خطرناکه چون تو نخاع میزنن
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
منم میخوام بدونم مخصوصا بعد عمل ساعت های اولیه چجوریه؟؟؟
منکه گیج بودم همش خواب بودم چون بی هوش بودم بعدشم گیج بودم محرم بود موقع هیئت از خیابون رد میشد با صدای تبل چشمامو یکم باز میکردم .فقط برای دفعه اول میگن باید راه بری سر بخیه میسوزه
نه اتفاقا خیلی فعالن اونا بخیه ها اذیت میکنه خب 😐من خودمم از ترس هیمنا طبیعی میخوام الان خیلیا ب ای ...
ببین از نظر بخیه فرق نداره چون طبیعی هم بخیه داره و بدتره چون همون جاخونریزی هم داره اما خب بقول شما قطعا طبیعی بهتره
من کمرم مشکل داشت سزارین شدم وگرنه براطبیعی اماده شده بودم
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
سزارین وقتی میخوای برا اولین بار از تخت پاشی دردش خیلی سخته من ک داد زدم وقتیم شکمتو فشار میدن هم خ ...
برامن اصلا فشار ندادن . تو بیهوشی فشار داده بودن
البته بستگی به خودتم داره اگه نازنازی باشی زایمان چه طبیعی چه سزارین برات سخت میشه