2777
2789
عنوان

درد سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 72 پست
من از اون آمپول بی حسی که کمر میزنن خبلی میترسم😭

من بیهوشی شدم چون میگن اون امپوله کمر درد میاره بعدشم باید خیلی وارد باشن وگرنه خطرناکه چون تو نخاع میزنن

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درد سزارین فقطططط اون قسمت ک شکمو فشار میدن .اووووووف😢😢😢😢

چرا فشار میدن اخه؟؟؟

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
منم میخوام بدونم مخصوصا بعد عمل ساعت های اولیه چجوریه؟؟؟

منکه گیج بودم همش خواب بودم چون بی هوش بودم بعدشم گیج بودم محرم بود موقع هیئت از خیابون رد میشد با صدای تبل چشمامو یکم باز میکردم .فقط برای دفعه اول میگن باید راه بری سر بخیه میسوزه 

من بیهوشی شدم چون میگن اون امپوله کمر درد میاره بعدشم باید خیلی وارد باشن وگرنه خطرناکه چون تو نخاع ...

من خودم دیسک کمر شدید دارم میگن احتمالا دیسکم‌نزاره بی حس بشم‌

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
منکه گیج بودم همش خواب بودم چون بی هوش بودم بعدشم گیج بودم محرم بود موقع هیئت از خیابون رد میشد با ص ...

وای از بیهوشی عین چی میترسم مخصوصا اینجا یه نفر بود گفت حین عمل به هوش اومدم از اون موقع خیلی میترسم حالا من یه عمل دیسک‌ کمر هم دارم باید که برم 😣

نه اتفاقا خیلی فعالن اونا بخیه ها اذیت میکنه خب 😐من خودمم از ترس هیمنا طبیعی میخوام الان خیلیا ب ای ...

ببین از نظر بخیه فرق نداره چون طبیعی هم بخیه داره و بدتره چون همون جاخونریزی هم داره اما خب بقول شما قطعا طبیعی بهتره

من کمرم مشکل داشت سزارین شدم وگرنه براطبیعی اماده شده بودم

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
سزارین وقتی میخوای برا اولین بار از تخت پاشی دردش خیلی سخته من ک داد زدم وقتیم شکمتو فشار میدن هم خ ...

برامن اصلا فشار ندادن . تو بیهوشی فشار داده بودن

من پمپ خریدم ولی یادم رفت همراه خودم ببرم و دیگه استفاده نکردم ، واقعا من که خیلی راضی بودم  ا ...

اره خصوصی میرم.نمیدونم کدوم‌دکتر خوبه

اگه جایی که ایستادین رو دوست ندارین جاتون رو عوض کنید.شما درخت نیستید☺
شما دیگه خیییلی خوش شانس بودی😁

اره😎😎😎

البته بستگی به خودتم داره اگه نازنازی باشی زایمان چه طبیعی چه سزارین برات سخت میشه

ببین از نظر بخیه فرق نداره چون طبیعی هم بخیه داره و بدتره چون همون جاخونریزی هم داره اما خب بقول شما ...

بخیه طبیعی معمولا پنج شیش تاس دیگه ده سانت بخیه نداری ک😭زایمان درد سر داره ب هرحال ولی عوارض طبیعی کلا کمتره خدا ب هرکی ک میتونه ارادشو بده 

بعد خونریزی اونجا کلا هست فرقی نداره😁الان دوستام همشون بعد ده روز تقریبا بخیه ها داره میفته😁😁

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰