2777
2789
عنوان

درد سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 72 پست
الکی گفتن،والا اصلا اذیت نداره،مگر اینکه تنبل باشن راه نرن،اگر زیاد راه برن سه روزه دردا که زیادم نی ...

من از اون آمپول بی حسی که کمر میزنن خبلی میترسم😭

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه من که سزارین عالی بود البته اگر خودتو بندازی و بعد عمل راه نری خوب طبیعیه درد داری من بعد اینکه حس پاهام برگشت راه رفتم کل شبو خودم از تخت می‌آمدم پایین بچه رو شیر میدادم کل دردش هم دو یا سه روزه

پمپ بزنی اصلا درد حس نمیکنی،خیلی راحت میخوابی، کلا اذیت نمیشی با پمپ تنها موقعی که کمی اذیت میشی ا ...

ایشالله ک همینطور باشه برا منم😚

اگه جایی که ایستادین رو دوست ندارین جاتون رو عوض کنید.شما درخت نیستید☺
من پمپ داشتم اما استفاده نکردم کلا تو بیمارستان فقط ۲تا شیاف برام زدن دردش خیلی خیلی قابل تحمل بود ...

پمپ چجوریه ؟؟؟

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!

سزارین وقتی میخوای برا اولین بار از تخت پاشی دردش خیلی سخته من ک داد زدم

وقتیم شکمتو فشار میدن هم خیلی وحشتناک درد داره

ولی فقط کافیه پاشی راه بری دردت کم میشه.

مامان یه خاطره از جوونیات واسم تعریف میکنی؟👧👧کل جوونیامو زل زدم به گوشی👩‍🦳👩‍🦱👩‍🦳👵

من که اصلادردنداشتم بستگی به دکترتم خیلی داره

چاق باشی بیشتراذیت میشی

بعدازسزارین وقتی.گفتن راه بایدبری حتماراه بروتوخونه هم نبایدهمش بخوابی

بعدم تا1هفته هر12ساعت شیاف بذاربعدهی کمش کن 

الکی گفتن،والا اصلا اذیت نداره،مگر اینکه تنبل باشن راه نرن،اگر زیاد راه برن سه روزه دردا که زیادم نی ...

نه اتفاقا خیلی فعالن اونا بخیه ها اذیت میکنه خب 😐من خودمم از ترس هیمنا طبیعی میخوام الان خیلیا ب این‌نتیجه رسیدن و واقعا هم راضین مگه اینکه جبهه گیری باشه و کسی نخواد قبول کنه😊بنظرم تا کسی مجبور نباشه طبیعی بیاره خیلی بهتره 

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
منم میخوام بدونم مخصوصا بعد عمل ساعت های اولیه چجوریه؟؟؟

منکه خیلی راحت بودم . صبح عمل شدم تاشب که اجاطه ندادن از تخت بیام پایین اما از فرداش بهم گفتن راه برو هرچی بیشتر راه بری زودتر خوب میشی .منم کلا تو راهرو بودم و درحال راه رفتن هیشکی دیگه راه نرفت🤣🤣🤣🤣خیلیم سریع ازجام پاشدم 

فقط تادوروز وقتی میخواستم پاشم دستم رو میگرفتن تا پامیشدم دیگه خودم راه میرفتم از روز سوم هم راحت راحت بودم

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
من پمپ داشتم اما استفاده نکردم کلا تو بیمارستان فقط ۲تا شیاف برام زدن دردش خیلی خیلی قابل تحمل بود ...

شما دیگه خیییلی خوش شانس بودی😁

اگه جایی که ایستادین رو دوست ندارین جاتون رو عوض کنید.شما درخت نیستید☺
پمپ چجوریه ؟؟؟

یچیزیه وصل میکنن تو سرمت بعد دکمه داره هروقت دردت زیاد بود فشارش میدی

مسکن وارد سرمت میشه

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
سزارین وقتی میخوای برا اولین بار از تخت پاشی دردش خیلی سخته من ک داد زدم وقتیم شکمتو فشار میدن هم خ ...

من به دکترم گفتم موقع بیهوشی  و توی ریکاوری فشار بدن بخاطر همین اصلا متوجه نشدم

خدایا خوشبختی و شادی رو به همه بده 
یچیزیه وصل میکنن تو سرمت بعد دکمه داره هروقت دردت زیاد بود فشارش میدی مسکن وارد سرمت میشه

عه چه خوب 😍