واسه من که سزارین عالی بود البته اگر خودتو بندازی و بعد عمل راه نری خوب طبیعیه درد داری من بعد اینکه حس پاهام برگشت راه رفتم کل شبو خودم از تخت میآمدم پایین بچه رو شیر میدادم کل دردش هم دو یا سه روزه
الکی گفتن،والا اصلا اذیت نداره،مگر اینکه تنبل باشن راه نرن،اگر زیاد راه برن سه روزه دردا که زیادم نی ...
نه اتفاقا خیلی فعالن اونا بخیه ها اذیت میکنه خب 😐من خودمم از ترس هیمنا طبیعی میخوام الان خیلیا ب ایننتیجه رسیدن و واقعا هم راضین مگه اینکه جبهه گیری باشه و کسی نخواد قبول کنه😊بنظرم تا کسی مجبور نباشه طبیعی بیاره خیلی بهتره
منم میخوام بدونم مخصوصا بعد عمل ساعت های اولیه چجوریه؟؟؟
منکه خیلی راحت بودم . صبح عمل شدم تاشب که اجاطه ندادن از تخت بیام پایین اما از فرداش بهم گفتن راه برو هرچی بیشتر راه بری زودتر خوب میشی .منم کلا تو راهرو بودم و درحال راه رفتن هیشکی دیگه راه نرفت🤣🤣🤣🤣خیلیم سریع ازجام پاشدم
فقط تادوروز وقتی میخواستم پاشم دستم رو میگرفتن تا پامیشدم دیگه خودم راه میرفتم از روز سوم هم راحت راحت بودم
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
یچیزیه وصل میکنن تو سرمت بعد دکمه داره هروقت دردت زیاد بود فشارش میدی
مسکن وارد سرمت میشه
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....