2777
2789
عنوان

درد سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 72 پست
عزیزم ....انشاالله به زودی نی نیت بیاد😍😍😍التماس دعا عزیزم .... انشاالله زایمان راحتی داشته باشی

ممنون عزیزدلم خدا فاطمه کوچولوتو حفظ کنه😍♥️🥰

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزدلم خدا فاطمه کوچولوتو حفظ کنه😍♥️🥰

قربانت عزیزم😍😍😍انشاالله تاچندروز دیگه نی نی تپل مپل بیاد بغلت🤗🤗🤗🤗

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
خواهش میکنم نه عزیزم اصلا ....باورت نمیشه تو بارداریم حتی کمر درد معمولی هم نگرفتم حتی سیاتیکم هم ا ...

خداروهزار مرتبه شکر 

دعا کن منم همینطور باشم کلا ناامیدم کردن 😞

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
چجور میشه بیهوشت کنن من بی حسی نمیخام میخام بیهوشم کنن

خودت بهشون بگو بیهوشی میخوام

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
خداروهزار مرتبه شکر  دعا کن منم همینطور باشم کلا ناامیدم کردن 😞

نگران نباش عزیزم الان بارداری؟ چندهفته ای؟

نگران نباش عزیزم الان بارداری؟ چندهفته ای؟

نه اقدامم‌ ولی دکترمم نمیزاره میگه کمرت تقویت کن 

حرفای بقیه هم بیشتر نمک رو زخمم میپاشن میگن با این کمر چجور میخوای بچه نگه داری 

۲۲ سالمه

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
نه اقدامم‌ ولی دکترمم نمیزاره میگه کمرت تقویت کن  حرفای بقیه هم بیشتر نمک رو زخمم میپاشن میگن ...

به حرف بقیه اصلا گوش نکن فقط دکترت  . 

دکتر خودت چی میگه؟ اگه گفته تقویت کن حتما به حرفش گوش بده . یکم دیرتر باردار میشی عوضش اصلا سختی نمیکشی

به حرف بقیه اصلا گوش نکن فقط دکترت  .  دکتر خودت چی میگه؟ اگه گفته تقویت کن حتما به حرفش ...

خیلی ممنون عزیزم یکم خیالمو راحت کردی❤❤❤❤

چرااااا بابا دیگه وحشتناااک فشار میدن.با تمامممم زوررررشون.من مردم و زنده شدم.برای اینکه خونا بیاد ب ...

شکم منم فشار دادن تو ریکاوری خروج خون رو حس میکردم ولی دردش خیلی  خیلی کم بود اصلا غیرقابل تحمل نبود