بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قربانت عزیزم😍😍😍انشاالله تاچندروز دیگه نی نی تپل مپل بیاد بغلت🤗🤗🤗🤗
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
چجور میشه بیهوشت کنن من بی حسی نمیخام میخام بیهوشم کنن
خودت بهشون بگو بیهوشی میخوام
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
نه اقدامم ولی دکترمم نمیزاره میگه کمرت تقویت کن حرفای بقیه هم بیشتر نمک رو زخمم میپاشن میگن ...
به حرف بقیه اصلا گوش نکن فقط دکترت .
دکتر خودت چی میگه؟ اگه گفته تقویت کن حتما به حرفش گوش بده . یکم دیرتر باردار میشی عوضش اصلا سختی نمیکشی