2777
2789
عنوان

درد سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 72 پست
اره😎😎😎 البته بستگی به خودتم داره اگه نازنازی باشی زایمان چه طبیعی چه سزارین برات سخت میشه

پس بدبخت شدم رفت😣😣😣😣😣😣😣😣

اگه جایی که ایستادین رو دوست ندارین جاتون رو عوض کنید.شما درخت نیستید☺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خودم دیسک کمر شدید دارم میگن احتمالا دیسکم‌نزاره بی حس بشم‌

منم دیسک دارم .تو کلاسها بهمون گفتن ترجیحا بیهوشی رو انتخاب کنین منم چون میترسیدم گفتم فقطططط بیهوشی

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
منم دیسک دارم .تو کلاسها بهمون گفتن ترجیحا بیهوشی رو انتخاب کنین منم چون میترسیدم گفتم فقطططط بیهوشی

واقعا؟دلیلشو نگفتن چرا؟

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!

ببخشید زیاد سوال میپرسم ازت... بارداریت تاثیری تو بدتر شدن کمرت نداشت؟یعنی دیسکت 

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
بخیه طبیعی معمولا پنج شیش تاس دیگه ده سانت بخیه نداری ک😭زایمان درد سر داره ب هرحال ولی عوارض طبیعی ...

خب اره هرکدوم سختیهای خودش رو داره من خودمم شخصا طبیعی دوست داشتم اما قسمت نشد

خداتوانش رو به همه بده

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
پس بدبخت شدم رفت😣😣😣😣😣😣😣😣

😂😂😂😂توانت رو ببر بالا خواهر

واقعا؟دلیلشو نگفتن چرا؟

چرا دیگه گفت چون تو نخاع میزنن اگه وارد نباشن خطرناکه بعد خیلیا هم بعدش دچار کمر درد میشن

خب اره هرکدوم سختیهای خودش رو داره من خودمم شخصا طبیعی دوست داشتم اما قسمت نشد خداتوانش رو به همه ب ...

دعا کن دردام شروع شه😐😂الان یهو کار خودم میکشه ب سز🤦🏻‍♀️امروز چهل هفتم تموم بود ولی هنوز هیچ دردی ندارم 😁

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
برامن اصلا فشار ندادن . تو بیهوشی فشار داده بودن

من بیحسی بودم ی پرستار بداخلاق ازخودراضی شکمموفشار داد. فک کنم میخواس حرص مادرشوهر خواهرشوهرشو رو من خالی کنه

مامان یه خاطره از جوونیات واسم تعریف میکنی؟👧👧کل جوونیامو زل زدم به گوشی👩‍🦳👩‍🦱👩‍🦳👵
ببخشید زیاد سوال میپرسم ازت... بارداریت تاثیری تو بدتر شدن کمرت نداشت؟یعنی دیسکت 

خواهش میکنم

نه عزیزم اصلا ....باورت نمیشه تو بارداریم حتی کمر درد معمولی هم نگرفتم حتی سیاتیکم هم اذیتم نکرد

قبل بارداری دکترم گفت عضلات فیله کمرت رو تقویت کن منم مرتب حرکات نرمشی انجام دادم خدا کمکم کرد اصلا کمرم اذیتم نکرد

دعا کن دردام شروع شه😐😂الان یهو کار خودم میکشه ب سز🤦🏻‍♀️امروز چهل هفتم تموم بود ولی هنوز هیچ دردی ...

عزیزم ....انشاالله به زودی نی نیت بیاد😍😍😍التماس دعا عزیزم .... انشاالله زایمان راحتی داشته باشی

من بیحسی بودم ی پرستار بداخلاق ازخودراضی شکمموفشار داد. فک کنم میخواس حرص مادرشوهر خواهرشوهرشو رو من ...

نامرد🤣🤣🤣😉