خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤
والاه من پمپ درد نداشتم. دردش از درد جراحی دندون کمتر بود برام
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
من تجربه نداشتم ولی همین تازگی دوستم تا ۶ سانت طبیعی درد کشید ولی اخرش سز شد خیلی خیلی از سزارین میناله میگه جیغ میکشم میخوابم پا میشم ن فقط این ی نفر دیگه هم سز شده بود میگفت خیلی اذیت شدن ولی اونایی ک طبیعی بودن خیلی راضین اگه بلد باشی درداتو کنترل کنی خیلی بهتره طبیعی
من پمپ داشتم اما استفاده نکردم کلا تو بیمارستان فقط ۲تا شیاف برام زدن
دردش خیلی خیلی قابل تحمل بود تو خونه هم که اومدم فقط یدونه شیاف زدم اونم بخاطر درد شونه ام🤣🤣🤣🤣
کلا عملم خیلیییییی راحت بود
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....