2777
2789
عنوان

دلم گرفته

675 بازدید | 38 پست

بچه ها چكار كنم دلم گرفته حالم بده داريم جدا ميشيم ولي اصلا نميتونم قبول كنم با وجود كاراش بازم دوسش دارم خيلي نماز و دعا خوندم 

چكار كنم ورق برگرده من زندگيمو دوست دارم دلم ميخواد اشتي كنيم برام دعا كنيد شايد از زبون يكي ديگه دعام مستجاب بشه😔😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیز دلم  چرا همین حرفا رو به همسرت نمیگی .دعای بی عمل فایده نداره .برو پیام بده حرفاتو بزن بگو هنوزم دوسش داری .الان که طلاق نگرفته دوسش داری بعدا دیگه نمیتونی زندگی خوبی بافرد دیگه داشته باشی گلم

درآرزوی ضریح حسن بن علی🖤

دقيقا مثل مني،فردا دادكاه مونه،جالم خيلي بده.

اميدوارم خدا درست كنه.

منم ازسرشب دعا،قران و…………همش منتظر معجزه ام،اصلا باورم نميشه،دلم ميخاد يهو يكي بيدارم كنه،بكه همش خواب بوده

يه صلوات واسه عاقبت بخیر شدنم ميفرستين،ممنونم.

استارترواست صلوات فرستادم كه اونطوريكه دلت ميخاد مشكلت حل بشه.

كاملا دركت ميكنم،امروز شوهرم بهم تك زنك زد فك كردم زنك زده،ميخاد تمومش كنيم تاهنوز دادكاه نرفتيم، ولي………………………

يه صلوات واسه عاقبت بخیر شدنم ميفرستين،ممنونم.
عزیز دلم  چرا همین حرفا رو به همسرت نمیگی .دعای بی عمل فایده نداره .برو پیام بده حرفاتو بزن بگو ...

اون خيلي غده منم غرور دارم خب اولين سالگرد عقدمون بود دو شب پيش پيام دادم ج نداد چي بگم اخه

اون خيلي غده منم غرور دارم خب اولين سالگرد عقدمون بود دو شب پيش پيام دادم ج نداد چي بگم اخه

گلم من حرفی نمیزنم که خودم انجام نداده باشم 

من بارها بخاطر زندگیم به قول گفتنی غرور مو شکستم 

ولی واقعا این بزرگی آدمهاست که پاپیش میزارن 

توهم گلم ه میبینی پیام جواب نمیده برو حضوری صحبت کن از عشقی که توقلبت  داری بگو .

زندگی تو خراب نکن عزیز دل

درآرزوی ضریح حسن بن علی🖤