نگین_مهدی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 73 عنوان دلم گرفته 675 بازدید | 38 پست بچه ها چكار كنم دلم گرفته حالم بده داريم جدا ميشيم ولي اصلا نميتونم قبول كنم با وجود كاراش بازم دوسش دارم خيلي نماز و دعا خوندم چكار كنم ورق برگرده من زندگيمو دوست دارم دلم ميخواد اشتي كنيم برام دعا كنيد شايد از زبون يكي ديگه دعام مستجاب بشه😔😔😔 1398/06/05 | 01:05 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asemaneshab70 عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 3628 انشالله هرجی به صلاحتونه اتفاق بیوفته ...و حال دلت خوب شه ....صلوات فرستادم .. عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂
aloocheee عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 4143 برات حمد خوندم ان شاءالله ک هرچی صلاح و خیره برات 👈 با هرکی مثل "خودش"👉
سحرخیزمدینه عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 2198 عزیز دلم چرا همین حرفا رو به همسرت نمیگی .دعای بی عمل فایده نداره .برو پیام بده حرفاتو بزن بگو هنوزم دوسش داری .الان که طلاق نگرفته دوسش داری بعدا دیگه نمیتونی زندگی خوبی بافرد دیگه داشته باشی گلم درآرزوی ضریح حسن بن علی🖤
hosna75 عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 420 ایشاالله اونی بشه که دوس داری،خراب کردن زندگی خیلی سخته امیدوارم ارامش و علاقه به زندگیت برگرده من هیچکس نیستم...واین قدرت من است💪💪
نظرعلي عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 1314 دقيقا مثل مني،فردا دادكاه مونه،جالم خيلي بده.اميدوارم خدا درست كنه.منم ازسرشب دعا،قران و…………همش منتظر معجزه ام،اصلا باورم نميشه،دلم ميخاد يهو يكي بيدارم كنه،بكه همش خواب بوده يه صلوات واسه عاقبت بخیر شدنم ميفرستين،ممنونم.
نظرعلي عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 1314 استارترواست صلوات فرستادم كه اونطوريكه دلت ميخاد مشكلت حل بشه.كاملا دركت ميكنم،امروز شوهرم بهم تك زنك زد فك كردم زنك زده،ميخاد تمومش كنيم تاهنوز دادكاه نرفتيم، ولي……………………… يه صلوات واسه عاقبت بخیر شدنم ميفرستين،ممنونم.
نگین_مهدی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 73 برات حمد خوندم ان شاءالله ک هرچی صلاح و خیره برات ممنون گلم🌺
نگین_مهدی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 73 عزیز دلم چرا همین حرفا رو به همسرت نمیگی .دعای بی عمل فایده نداره .برو پیام بده حرفاتو بزن بگو ... اون خيلي غده منم غرور دارم خب اولين سالگرد عقدمون بود دو شب پيش پيام دادم ج نداد چي بگم اخه
mariza عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 408 خب وقتی دوسش داری بهش بگواگه نمیتونی بگی برا جدایی قدمی برندار،بگو اگه نمیخوای خودت برو اقدام کن،اصلا حرفی از جدایی و توافق اینا نزن
mariza عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 408 استارترواست صلوات فرستادم كه اونطوريكه دلت ميخاد مشكلت حل بشه. كاملا دركت ميكنم،امروز شوهرم بهم تك ... عزیزم توافقیه؟؟نرو فردا،یه قدم بردار تا یه قدم برداره
سحرخیزمدینه عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 2198 اون خيلي غده منم غرور دارم خب اولين سالگرد عقدمون بود دو شب پيش پيام دادم ج نداد چي بگم اخه گلم من حرفی نمیزنم که خودم انجام نداده باشم من بارها بخاطر زندگیم به قول گفتنی غرور مو شکستم ولی واقعا این بزرگی آدمهاست که پاپیش میزارن توهم گلم ه میبینی پیام جواب نمیده برو حضوری صحبت کن از عشقی که توقلبت داری بگو .زندگی تو خراب نکن عزیز دل درآرزوی ضریح حسن بن علی🖤