2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 38 پست
عزييييزم،انشالله كه بزودي مشكلت حل بشه،صلوات فرستادم واست. من روزي كه ميومدم اينجا،توخونه خودم با ك ...

ممنونم عزیزم منم برات ۵صلوات فرستادم به نیت ۵ تن. ان شاءالله هرچی خیره برات پیش بیاد🙏❤️

لطفا واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستین. حال دلم خوب نیست...... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏🙏🌺🌺
ممنونم عزیزم منم برات ۵صلوات فرستادم به نیت ۵ تن. ان شاءالله هرچی خیره برات پیش بیاد🙏❤️

تشكّر لطف كردين.انشالله كه خدا ازهردون قبول كنه

يه صلوات واسه عاقبت بخیر شدنم ميفرستين،ممنونم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزيزم اميدوارم مشكلت حل بشه واست دعا ميكنم هرشب كه نماز شب ميخونم اميدوارم معجزه زندگيت اتفاق بيوفته ...

ممنونم عزیزدلم 😭 واقعا همینطوره خیلی داغونم خیلی دلم گرفته...

عزیزم اسمم الهام تو قنوت نماز شبت برام دعا کن همسرم عاقل بشه زندگیمون از هم نپاشه.  

عزیزم توام اسمتو بگو منم تو قنوت نماز شبم برات دعا کنم. ان شاءالله خدا مهرو محبت بینتون رو زیاد کنه خدایی که سرچشمه عشق و دوست داشتنه🙏❤️ آمین

لطفا واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستین. حال دلم خوب نیست...... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏🙏🌺🌺
تشكّر لطف كردين.انشالله كه خدا ازهردون قبول كنه

خواهش میکنم عزیزم🙏❤️💕 ان شاءالله 🙏

ممنونم عزیزدلم 😭 واقعا همینطوره خیلی داغونم خیلی دلم گرفته... عزیزم اسمم الهام تو قنوت نماز شبت بر ...

چشم عزيزم واست دعا ميكنم منم اسمم نگين هست. انشاالله كه تا  دوسه روز اينده خبراي خوش بياريم و از معجزه هامون بگيم 

ممنونم عزیزدلم 😭 واقعا همینطوره خیلی داغونم خیلی دلم گرفته... عزیزم اسمم الهام تو قنوت نماز شبت بر ...

واسه منم فائزه ام دعاكنين لطفا

يه صلوات واسه عاقبت بخیر شدنم ميفرستين،ممنونم.
واسه منم فائزه ام دعاكنين لطفا

محتاجم به دعا چشم عزیزم. ان شاءالله هر چی خیرو صلاحته برات پیش بیاد و مشکلت هرچه زودتر حل بشه.