2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 38 پست
خب وقتی دوسش داری بهش بگو اگه نمیتونی بگی برا جدایی قدمی برندار،بگو اگه نمیخوای خودت برو اقدام کن،ا ...

منم قدمي برنداشتم به ظاهر ميگم نميخوام چون مجبورم وگرنه اصلا دلم به جدايي نيست واسم دعا كن 😔🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گلم من حرفی نمیزنم که خودم انجام نداده باشم  من بارها بخاطر زندگیم به قول گفتنی غرور مو شکستم& ...

منم شكستم ولي بدتر ميشه هر لحظه دارم دعا ميكنم و از خدا ميخوام يجوري زندگيمو بهم برگردونه 

منم شكستم ولي بدتر ميشه هر لحظه دارم دعا ميكنم و از خدا ميخوام يجوري زندگيمو بهم برگردونه 

خواهر من چرا زود احساس شکست میکنی 

گفتم دعای تنها فایده نداره 

گوش کن گلم .میدونم شیطان پشت گوشت داره میخونه   

درآرزوی ضریح حسن بن علی🖤
عزیزم توافقیه؟؟نرو فردا،یه قدم بردار تا یه قدم برداره

بله،مشاوره هامون تموم شد،الان سه ماهه خونه بابامم، اكه نرم باز اين سه ماه از اول شروع ميشه،ديكه توان ندارم،اخه قبل عيد بركشتم بقدري بد شد كه ديكه طاقت نياوردم بمونم، خودشم اعتراف كرد كه جقد بهم بد كرده بابركشت خودم،كلّا شخصيتش اين مدليه كه وقتي يكي بخادش خودشو اونقدري كنار ميكشه تاطرفش بياد ب غلط كردن بيفته و بعدشم قشنك سواستفاده ميكنه، زمانيم بشيمون ميشه كه ديره

يه صلوات واسه عاقبت بخیر شدنم ميفرستين،ممنونم.

منم مثل توام خیلی داغونم با این تفاوت ۸ ساله ازدواج کردیم   البته بچه نداریم فعلا یعنی خودمون نخواستیم  . 😭😔💔

برات صدتا صلوات میفرستم ان شاءالله به حق محمد و آل محمد دلت شاد بشه و همسرت عاشقت بمونه و ترکت نکنه🙏

لطفا واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستین. حال دلم خوب نیست...... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏🙏🌺🌺
بله،مشاوره هامون تموم شد،الان سه ماهه خونه بابامم، اكه نرم باز اين سه ماه از اول شروع ميشه،ديكه توان ...

چقد شبیه منی. منم سه ماهه خونه بابامم فعلا اقدامی نکردم. امید دارم به زندگیم برگردم😔

لطفا واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستین. حال دلم خوب نیست...... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏🙏🌺🌺
چقد شبیه منی. منم سه ماهه خونه بابامم فعلا اقدامی نکردم. امید دارم به زندگیم برگردم😔

عزييييزم،انشالله كه بزودي مشكلت حل بشه،صلوات فرستادم واست.

من روزي كه ميومدم اينجا،توخونه خودم با كوشيه خودش اينترنتي ثبت نام توافقي كرديم.

عزيزم اميدوارم مشكلت حل بشه واست دعا ميكنم هرشب كه نماز شب ميخونم اميدوارم معجزه زندگيت اتفاق بيوفته ما زنا خيلي مظلوميم با اينكه بدي ديديم بازم دلمون زندگيمونو ميخواد دلمون نميخواد ازهم بپاشه 

تاالان اقدامي هم كرده كه بخواد بياد دنبالت؟

مال من فقط ميكفت بركرد،اونم توهمون مشاوره ها كه ميديدم،وكرنه خونه مونم نيومد يكبار

یعنی اصلا زنگ و‌پیام نداده؟؟

جرا به خودم بوده،اما فقط ميكه بيا،ازموضع خودش بايين نيومد به هيج وجه،منم كفتم اكه ميخواي تعهد بده محضري،كه اكه به دادكاه برسيم ديكه هيجوقت برنميكردم حتي اكه طلاق ندي،اونم ديكه ده روزه خبري نشده ازش،فرداهم دادكاهه

جرا به خودم بوده،اما فقط ميكه بيا،ازموضع خودش بايين نيومد به هيج وجه،منم كفتم اكه ميخواي تعهد بده مح ...

انشالله که فردا نیاد و بهت زنگ بزنه که من نمیخوام طلاق بگیریم

انشالله که فردا نیاد و بهت زنگ بزنه که من نمیخوام طلاق بگیریم

اميدوارم،اما مطمينم مياد مكه معجزه بشه.

لطفا واسم دعاكنين.

ممنونم بابت مهربوني تون.