2777
2789
عنوان

خراب کردن غذا برای مهموناتون🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 5483 بازدید | 48 پست

یه بار اول اوایل عروسی امون .خانواده خودم مهمونمون بودم. شوهرمم عاشق کباب درست کردن. اصرار که من کباب درست میکنم. هیچی دیگه هر چی گذاشت رو منقل ریخت پایین. آخرشم مایع اشو بردم تو آشپزخونه کباب تابه ای باهاش درست کردم. فقط شانس اوردم که دو جور غذا درست کرده بودم

زیاد سخت نگیر هیچ چی اونجوری که دلت میخواد اتفاق نمی افته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا استامبولی امروز منم عین شله زرد شد. بهشون گفتم راحت الحلقوم براتون درست کردم😂

دقیقا منم سرسفره فقط میخندیدم اخه من هول بشم خندم میگیره هرچقدر خودمو فشار میدادم بازم میخندیدم🤣🤣🤣🤣🤣

وای مادر منم یکبار برنجه شفته درست کرد

انداخت گردن برادرم که یادش رفت ابکش زود کنه

افتضاح بود 

مهرسام مامان خیلی دوست دارم                                         خواص سوره های قرآن برای کسانی که حاجت دارند

نذری ماه محرم همسایمون شله زرد اورد برامون یه عالمه تویه ظرف بزرگ کلیم زعفرون و مخلفات داشت یه قاشق خوردم مثل زهرمار بود بجای شکر نمک ریخته بودن  

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند که حالِ دلِ همه مان خوب خواهد شد ...اندکی صبر ...اندکی تحمل ... ♥️.                            من از دستت ندادم،با دست پر برمیگردم یه روزی...وقتی خورشیدو میخوای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی

من اوایل ازدواجم اولین مهمونامون ۴ نفر آدم مجرد بودن من فکر کردم قابلمه هایی که دارم کفاف اینا رو نمیده رفتم یه قابلمه ۳۴ سانتی خریدم اندازه ۱۵ نفر برنج درست کردم 😂😂😂 یه بارم همون اوایل خالم اینا و مامانم اینا اومده بودن خونمون همه با هم ۱۱ نفری میشدیم بعدش من قیمه درست کردم.. به اندازه دوبرابر مقداری که واسه خودمو شوهرم درست میکنم .. فکر میکردم دوبرابر درسته.. خلاصه اینقدر کم بود که هم من هم شوهرم آب شدیم ازون به بعد دیگه هیچوقت واسه مهمون قیمه درست نکردم 😂😂

عشق سالهای کرونا... پسرم 

من اولین بار بعد عروسیم که مهمونی دادم برنجم کم اومد هی همسرم میگفت دیگه نیست دیگه نیست خواهر شوهرم اومد گفت چقد هولش میکنی بعدا دوباره میریزه.منم گفتم ظاهرو باطن همینه🤣🤣🤣دیگه همه از خجالت یه کف دست ریختن جز پدر شوهرم 😁😁😁همه دسو اون خورد فقط تازه اخرشم وو پیمونه برنج اضافه اومد😂😂😂یه بارم برنجم شفته شد باز اون اوایل انداختم گردن همسرم😊😊😊دیگه کدبانو شدم

😍😍😍

پس چرا من غذام خراب نمیشه😐

من خیلی با عشق غذا درست میکنم خیلیییییی

واسه همین همه میگن اگ نون و پیازم بیاری سر سفره خوشمزس

هفته پیش خاهرشوهرمو پاگشا کردممث خنگولا سه مدل درست کزدم 

کمرم از اون روزه هنوز درد میکنه😣😣😣

پشیمونم

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم