2777
2789

بچه ها من دانشجوی پرستاری ام. رتبه ام ۷۸۰۰ منطقه۳ بود. همراه با خواهرم از تیر شروع کردم و نمراتم فقط یکم تغییر مثبت داشتن تغییر زیاد نداشتن.

باید بیشتر تلاش کنم در حد پزشکی شه.

دیگه خسته شدم و ناامید شدم و میخوام ماه بعد برم دانشگاه رشتمو ادامه بدم..

بابام به مامان میگه دخترم بهتره بمونه که ارزشش تو جامعه بیشتر شه. واسه پرستیژش میگه که خواستگار خوب بیان. مامانم میگه اگه خواهر کوچیکت پزشکی قبول شه به ارزشت تهمت وارد میشه، بخون تو هم قبول شی.

منم خسته ام میخوام برم دانشگاه کنارش کارای زیبایی لیزر اینا یا رنگ مو و مژه یاد بگیرم درآمدم بالا ببرم و پرستیژ کاریم بهتر کنم.

مردا این دوره زمونه هم دیدم حداقل ۶۵ درصدشون به تحصیلات طرف اهمیت میدن، حتی بعضیا که تعدادشون کم نیس میخوان همسطحشون باشه...

La

خودت اگه دوس نداری نخون ولی همراه با پرستاری این کارا سخته و هم سطح هس نیستن و جدا از همن .. تو ک دانشجویی اونم همچین رشته ی سختی سطح درستو بالا تر ببر و چیزایی مث زبان و برنامه نویسی اینا یاد بگیر

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فکر میکنم بخش زیادی از ازدواج به شانس مربوطه.... خودم پزشک میشناسم با یک معلم ازدواج کرد ... پرستار میشناسم با معلم ازدواج کرد ... اینارو که میگم خودم دیدم نه اینکه از جایی شنیده باشم اگر خودت از پرستاری راضی هستی ادامه بده در کنارش یک شغل دوم داشته باشه

پرستیژ پرستاری به اندازه ای کافی هست نیاز نیست بخاطر خواستگار بهتر خودتو سختی بدی اگر رشتتو دوست نداری ک بمون پشت کنکور وگرنه کلی خانم دکتر بیکار ریخته تو مملکت رفتن سراغ کار زیبایی یا عروس شدن و دیگه بیخیال کار شدن یا رفتن سرکار دیدن سخته ادامه ندادن

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1