2777
2789
عنوان

خراب کردن غذا برای مهموناتون🙈

5483 بازدید | 48 پست

خراب کردن غذا برای مهموناتون🤦‍♀😂

تا حالا شده مهمونی داده باشین💃

و غذایی🍝🌮 که کلی براش زحمت کشیدین و خراب کنین🙊😅

و یواشکی😱🤫بخواین همه چیز و درست کنین و خوب جلوه بدین😉

منتظر خاطرات شیرین و دلچسب شما عزیزان هستیم🤗❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما ی بار مهمون داشتیم این بشقابامون بزرگه یکی از مهمونا هم واسه بقیه غدا میکشید تا کلش پر میکرد نمیدونم مامانم چطوری شمارده بود برنج واسه چند نفر کم اومد فاجعه بود😫😫

😊😊
ما ی بار مهمون داشتیم این بشقابامون بزرگه یکی از مهمونا هم واسه بقیه غدا میکشید تا کلش پر میکرد نمید ...

بیچاره مامانت درست حساب کرده اونی ک غذا میکشیده مغرضانه میکشیده 😖😤اخه کی بشقابو پرررر میکنه😫

....

تازه ازدواج کرده بودم مادرشوهرم اینارو دعوت کردم فسنجون درست کردم چشمت روز بد نبینه انقد همش زدم و زیادی پختمش تموم مرغا توش له شده بود برادرشوهرم دیدش گفت  حلیم فسنجون درست کردی😁 یعنی آب شدم رفتم زمین😳😣

این نیز بگذرد...                                   
بیچاره مامانت درست حساب کرده اونی ک غذا میکشیده مغرضانه میکشیده 😖😤اخه کی بشقابو پرررر میکنه😫

اره دقیقا اگه کمتر میکشید شاید ب همه میرسید منو مامانمو ی نفر دیگ یعنی ب تعداد ۳ تا کم اومد اونم از قبل تو یخچال غدا داشتیم داغ کرد

😊😊

منم بگم 😅😅

تولد پسرم خواستم سوپم درست کنم، خیلی بد شد اومدم مثلا مثل رستورانا درست کنم مرغو ریختم تو غذاساز له اش کرد بعد ریختم تو سوپ .شفته شد از بس مرغش زیاد شد ظاهرش بد شد. کل قابلمه به اون بزرگی موند رو دستم😅 

زیاد سخت نگیر هیچ چی اونجوری که دلت میخواد اتفاق نمی افته

من امروز مامانم اینا رو گفته بودم واسه نهار بیان خونمون چون از صبح کار داشن بیرون بودن. استامبولی پختم. شفته شد. انقدر اعصابم خورد شد. کلی زحمت کشیدم پاش. اگه مهمون نداشتم ناراحت نمیشدما... خیلی امروز غذام بدبود... هی جلوشون میگفتم واای امروز خیلی برنجم بد شده. ولی اونا گفتن نه خیلی هم بد نشده و زوری خوردن😢 

من تازه عروسم یک بار مهمون داشتم بعد میخواستم توی اشپزخونه غذا هارو توی ظرف بکشم  وقتی قرمه سبزی هارو توی ظرف ریختم حواسم نبود از دستم افتاد همشون ریخت کف اشپزخونه هیچی دیگه ابروم رفت الان با خودشون میگم چه دست پا چلفتی بود آب شدم از خجالت دیگه زنگ زدیم جوجه آوردن از بیرون 

میشه برای بر آورده شدن آرزوم دعا کنین 🥀

من دستپختم همیشه خوبه اما اولین بار خانواده شوهرم سرزده اومدن خونمون منم استمبولی درست کرده بودم اما حسابی شفته شده بود در حد شله زرد🙈🙈

اونقدر خجالت کشیدم ک بیشتر شو خودم خوردم😂😂

البته مادرشوهر و پدرشوهرم میگفتن واسه ما ک دندون نداریم عالیه😄😄

من دستپختم همیشه خوبه اما اولین بار خانواده شوهرم سرزده اومدن خونمون منم استمبولی درست کرده بودم اما ...

دقیقا استامبولی امروز منم عین شله زرد شد. بهشون گفتم راحت الحلقوم براتون درست کردم😂