2777
2789
عنوان

شماها غذا چی درست میکنید معمولا

| مشاهده متن کامل بحث + 1402 بازدید | 92 پست
ما هم همینطوریم سرخ کردنی سال به سال میخوریم،سیب زمینی خیلی کم استفاده میکنیم،ماکارانی و این چیزا هم ...

همیشه سینه مرغ داشته باش

آب پز کن با دارچین زردچوبه فلفل سیاه و نمک

ریش کن این غذاها رو درست کن

میتونی باهاش ساندویجی مرغ بذار ترکیب مرغ ، قازج سیب زمینی و رب گوجه

یا هویج پلو

ترکیب برنج لوبیا چشم بلبلی یا چیتی و مرغ و شوید

ته چین

برنج و مرغ و زرشک و زعفران

کوکو

من چندسال پیش نشستم لیست همه ی غذاهای ایرانی و بین المللی رو بیرون کشیدمبه جز آسیای شرقی چون چیز زیا ...

گفتین آسیای شرقی... من جدیدا دستور دامپلینگ رو سرچ کردم، چند بار مدل بخار پزش درست کردم. خیلی دوست داشتیم. یه سس سویا داشت که تو خونه های ایرانی معمولا نیست، که اونم سوپر مارکت های بزرگ دارن. نزنی هم چیزی نمیشه.

مهربان باشیم   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بلدید چنتا غذا با قارچ بگید خیلی قارچ دوس دارم🤤

پیتزا

پیراشکی

خوراک لوبیا

ماکارانی

قارچ سوخاری

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

یروز خورش و برنج . یروز پلو ترکیبی مثل عدس پلو . یروز آبگوشتی یا حالت تابه ای . یروز پاستا ماکارونی...... . یروز سرخ کردنی و کشک و بادمجان ..... یروز حبوباتی مثل دالعدس یا لوبیا چیتی

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
همیشه سینه مرغ داشته باشآب پز کن با دارچین زردچوبه فلفل سیاه و نمک ریش کن این غذاها رو درست کن میتون ...

ممنون عزیزم سینه مرغ داریم معمولا

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

من باید تهچین مرغ

و فسنجون به برنامه غذاییم اضافه کنم

انواع دلمه هم خوبه دلمه بادمجون، برگ مو و کلم

سیاهم، اما روشن مثل ستاره‌ها در شب،عمیق مثلاقیانوس‌های بی‌پایان،گرم مثل نور خورشید روی پوست. 🖤✨پوستم فقط رنگ نیست، هویتمه، غرورم و داستانم.هر سایه‌اش، هر تیرگی‌اش، قشنگ و منحصر به فرده.سیاه بودن، زیباییه که باید با افتخار زندگی کرد.✨🖤

ب منم یاد بده با جزییات لطفاا 😅

چیزی نمیخواد که 😬

پیاز و ریز خورد کن و

با مرغ زردچوبه تفت بده

هویجتم خورد کن و باهاش تفت بده، بعد ۵دیقه که تفت خورد

۱قاشق رب و ۳تا گوجه رنده شده هم بریز و ، بعد ۲دیقه آب و نمک بریز همین 😐 وقتی نیم پز شد خورشتت ،بادمجون سرخ شد رو هم دونه دونه اضافه کن ،زیرشو کم کن تا خورشتت جا بیفته

من باید تهچین مرغو فسنجون به برنامه غذاییم اضافه کنمانواع دلمه هم خوبه دلمه بادمجون، برگ مو و..

فکر خوبیه،فقط فسنجون تو این اوضاع غذای گرونیه،نمیشه روتین مصرفش کرد

چیزی نمیخواد که 😬 پیاز و ریز خورد کن و با مرغ زردچوبه تفت بده هویجتم خورد کن و باهاش تفت بده، ...

شیرین نمیشه؟؟

گفتین آسیای شرقی... من جدیدا دستور دامپلینگ رو سرچ کردم، چند بار مدل بخار پزش درست کردم. خیلی دوست د ...

آره دامپلینگ 😍 غذاهای آسیای شرقی یخورده سخته بخاطر مواد اولیش مثل همین سس سویا و توفو و...

یا گوشتاشون با ما متفاوته و اگه با گوشتای حلال جایگزین کنیم شاید تغییراتش زیاد بشه

ولی خیلی هم جذابه خصوصا غذاهای ژاپن و مالزی

یسری غذاهای گیاهی هم هست

جدیدا تو اروپا مدشده

آشپزی بیانسه زاپاتکا یه آشپز اسپانیایی خیلی دوست دارم سبکشو

بال مرغ و سینه مرغ رو رو توری کباب میکنم پسرم خیلی دوس داره با نون یا برنج میخوریم،کتلت مرغ درست میکنم

کتلت گوشت

قیمه

قیمه بادمجون

کله جوش

ابگوشت

عدس پلو با سالاد شیرازی

لوبیا پلو

استانبولی

ماکارونی

شبا اکثر وقتا سوپ و انواع اش و عدسی و خوراک لوبیا درست میکنم

خودم عاشق کوکو سبزی م ولی شوهرم و پسرم نمیخورن

املت، اشکنه هم شبا درست میکنم

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

آبگوشت

سیب زمینی وگوشت سرخ کرده