سونالی مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 249 عنوان وسواس 90 بازدید | 5 پست هر وقت میرم جایی مثلا دکتر یا بهداشت همش استرس میگیرم یک مریضی بگیرممثلا صبح رفتم کنترل بهداشت اونجا مریضا و اینا بودن همش از صبح میگم نکنه مریضی گرفته باشم😥 1398/06/03 | 09:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fati_gol عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 18936 من که باردارم میرم کنترل بهداشت مریض نمیبینم همه مثل خودم یا باردارن یا عادی به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....
سونالی مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 249 من که باردارم میرم کنترل بهداشت مریض نمیبینم همه مثل خودم یا باردارن یا عادی امروز کنترل دکتر بود... مریضا بودن
fati_gol عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 18936 امروز کنترل دکتر بود... مریضا بودن اها پس برا شما متفاوته ...چون برا ما تو مرکز کنترل اگه کسی مشکل داشته باشن ارجاع میدن پیش پزشک خودشون که جای دیگه س به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....
همايون عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 691 سلام هیچ دقت کردین که کادر درمانی بدون هیچ نگرانی اونجا کار میکنند و مریض هم نمیشن . چون به مریضی فکر نمیکنند . شما هم ذهن خودت رو با جملات مثبت و تاکییدی آموزش بده و در واقع یه اسباب بازی بهش تا سرش گرم بشه بخصوص وقتی داری وارد مرکز درمانی میشین . به خودت بگو : سیستم دفاعی بدن من قویه من سالم و قوی هستم من شاد و سالن و قوی هستم از این دست جملات که خودت بهترش رو می تونی بسازی . موفق باشی