2777
2789
راستش همیشه اعتماد به نفسم بالا بود ازین لحاظ که من دختریم دست نمیدم به نامحرم قوی ام ادعا زیاد داشت ...

من اينچيزايي كه ميكي و تجربه كردم رفتم دانشكاه ازاد ٢٠٠٠كيلومتر از شهرخودمون دورتر شهري كه حتي تاحالا نرفته بودم ولي كفتم من قوي ام هيچي نميشه تو خوابگاه موندم ٤سال از دوراني كه بايد كنارمامانم ميبودم و نبودم هزار و يك اتفاق كه حتي خودم وحشت دارم واسه خودم تعريفشون كنم واسم پيش اومداتفاقاي بد تجربهاي بد و ادمايي اومدن تو زندگيم كه حيف اسم ادم كه روشون بزاري ولي خب تموم شد. حالا ازدواج كردم و اون دوران و پشت سر كذاشتم با كوله باري از تجربه هاي تلخ كه مسير زندگيموعوض كرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اينچيزايي كه ميكي و تجربه كردم رفتم دانشكاه ازاد ٢٠٠٠كيلومتر از شهرخودمون دورتر شهري كه حتي تاحال ...

دقیقا منم ک فکر میکنم تنم میلرزه باخودم میگم با کیا دوس بودم بعضی وقتا خجالت میکشم جایی میرم میگم نکنه اون دوسه ساعتی پامو فلان مهمونی گذاشتم کسی منو بشناسه،چرا زمانی میتونستم باخانوادم خوش باشم رفتم با اشغالایی ک واقعا الان روشون تف نمیندارم،خیلی اتفاقات دیگ افتاد واسم ک سخته نوشتنش فقط تونستم دختر بودنمو نگهدارم اما روحو ازار دادم،منکه همیشه به تجربه نکردنم افتخار میکردم به سادگیم،اما خب گذشته مهم اینه الان فهمیدم دوباره خوده واقعیم شدم سخته بعضی شبا کابوس میبینم اونم چون الان فهمیدم جقد حماقت کردم اونموقع تو گودش بودم نمیفهمیدم،میگن وقتی یه چیزیو بفهمی اشتباهه انجام بدی حماقته اونموقع فکرمیکردم درسته،از الانم راضی ام اما انقد کوله بار تجربه شدم حالم خراب میشه،چون خیلی چیزارو دیگه میفهمم،وقتی میبینم یکی مثل گذشته ی من داره اشتباه میکنه دلم میخواد داد بزنم نکن،اما دیدم خیلیام میخوان خودشون تجربه کنن دست برداشتم،دعاکن ایندمم مثل الان که حس خوبی دارم خوب باشه...امیدوارم شماهم زندگیتون همیشه پر ارامش و پراعتماد و پر از سلامتی باشه❤

من هیچکس نیستم...واین قدرت من است💪💪
دقیقا منم ک فکر میکنم تنم میلرزه باخودم میگم با کیا دوس بودم بعضی وقتا خجالت میکشم جایی میرم میگم نک ...

مرسي عزيزم . منم خيلي گذشتم اذيتم ميكنه كارايي كه نبايد ميكردم و ازمن بعيد بود ولي خب به چشم تجربه نگاش كن. ايني كه العا هستم و دوس دارم حس ميكنم خوب و بدمو ميدونم حد و حدودمو رعايت ميكنم توام سعي كن فقط درس بگيري از كذشته . به اميد اينده اي پر از ارامش و خوشبختي برات عزيزم❤️❤️❤️