از نظر موقعیتخانواده تحصیلات و نجابت به خدا هیچی کم ندارم زشتم نیستم اخه چند نفر تا حالا بهم گفتن شبیه دختر روسی هایی سفید و بورم (برای جلوگیری از حملات احتمالی واسه پز دادن نمیگم کلا میگم زشت نیستم) ولی نمیدونم ملت چی میخوان شاید چون کلا کم رفت و آمدیم کسی نمیدونه وجود دارم یا کلا بخت ندارم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
قسمتت به وقتش میاد تو زمانی که اصلا فکرشو نمیکنی و منتظرش نیستی بسپار به خدا خودش ردیف میکنه.درضمن خاستگار زیاد داشتن دلیل بر خوشبخت شدن نیست یه دونه بیاد خوبش بیاد نه اینکه صدتا بیاد همشون به درد نخور باشن
وقتی بیرون کسی شما رو ندیده علم غیب دارن بدونن یه دختر توی خونتونه؟ بزن بیرون
شغلی کلاسی مسجد و دانشگاهی مهمونی ای
هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
یعنی فقط من نیستم اخه دوستام هی میان از خواستگار هاشون نیگن
دوستهات اغراق میکنن.یکیش برادرشوهر خود من.میگه مگه خرم که زن بگیرم!؟باید هزینه مراسم و مسکن و ماشین جور کنم که مبلغ بالایی میشه.خودشو راحت کرده.با هردختری میخواد میگرده بدون قیدو بندو مسئولیت.😡
من خودم از دوستی متنفرم، تا حالا هم نداشتم. ولی این خواستگارهای سنتی یه کاری میکنن آدم میگه غلط کردم دوست نشدم. اکثر دوستهای منم میگن ای کاش پسر بودن و منو میگرفتن (نریزین ها سرم) ولی این سنتی ها واقعا مریضن