2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا بختم اینجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 59 پست
درسته مسولیت متاهلی هم واقعا سنگینه. ولی مجردی زیاد هم یه جوریه. اذیت کننده اس، همش بلاتکلیفی.  ...

درکل مجردی تحملش راحتتره.خدالعنتشون کنه😢

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من تو 29 سالگی عشقم رو پیدا کردم تو 32 سالگی ازدواج کردیم در حالی که واقعن ناامید بودم و فکر م ...

من ۲۸ سالمه دارم میرم تو ۲۹

انقد دوس دارم با عشق ازدواج کنم

شما سه سال دوست بودید؟

اگه قرار بود اولین ها بهترین باشن، الان ساندیس بهترین بود 😁
خوب تهش چی اینکه خانواده نمیشه براش

همینو بگو🙁اسیرشدیم ازدستش.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
بله سه سال دوست بودیم البته اون بعد چندماه دیگه پیشنهاد ازدواج داد ولی من میخواستم بیشتر بشناسمش

انقد دلم پره و حرف دارم

اخریش دیروز بود ی خانمی شمارمو گرفت معرفیم کنه دلم رضا نبود .بهم گفت الان ازدواج کنی پس کی بچه دار شی

میگفت یعنی ناز نکن اوکی بده 

اما من دوس دارم با عشق ازدواج کنم ارزومه ها 

انقد دلم پره و حرف دارم اخریش دیروز بود ی خانمی شمارمو گرفت معرفیم کنه دلم رضا نبود .بهم گفت الان ا ...

اصلن اهمیت نده منم تا دلت بخواد از فامیل شنیدم این حرفارو ولی شتابزده جواب ندادم خوستگارای دیگه هم داشتم ولی میگم اولویتام برام مهم بود حتی با وجود سنم که داشت بالا میرفت ازشون نگذشتم

اصلن اهمیت نده منم تا دلت بخواد از فامیل شنیدم این حرفارو ولی شتابزده جواب ندادم خوستگارای دیگه هم د ...

خوشحالم ک عشقو تجربه کردی

کجا اشنا شدید عزیزم

ایشالا خوشبخت بشی منم عاشق بشم و ازدواج کنم خدایا لطفا

عزیزم من به شما و همه دخترای پاک دیگه که تو سن ازدواجن و ناامید شدن میگم که اصلا نگران نباشید خدا جفت همه رو افریده و به زودی پیداش میکنید.من هر روز خداروشکر میکنن و میگم درسته دیر بود ولی این تنها مردیه که میتونست منو خوشبخت کنه واقعا پاداش صبر و سکوت من بود.دعا میکنم شما هم خوشبخت بشید به ازدواج سنتی هم واکنش بد نشون ندین من خیلی از اطرافیانمو دیدم که سنتی ازدواج کردن و الان خوشبختن

عزیزم من به شما و همه دخترای پاک دیگه که تو سن ازدواجن و ناامید شدن میگم که اصلا نگران نباشید خدا جف ...

عزیزم توزوخدا شما دیگ اینجوری نگو

وقتی میگی سنتی،همون اجباری ک بقیه میگن میاد تو ذهنم همون نداشتن انتخاب دیگه،همون ترس مجرد موندن

این اجبارو دوست ندارم

زندگی با عشق خیلی جذاب تره تااینکه فقط معرفی بشی و زندگی کنی

گرچه نمیدونم بااینهنه بیقراری پاداشی هم برای صبر بهم میدن یا نه

عزیزم توزوخدا شما دیگ اینجوری نگو وقتی میگی سنتی،همون اجباری ک بقیه میگن میاد تو ذهنم همون نداشتن ا ...

ببین من خودم از ازدواج سنتی متنفر بودم چندین مورد هم معرفی کردن دیگران ولی من اصلا حاضر نشدم بهشون فکر کنم چون از استانداردای من خیلی پایین تر بودن.ولی میگم تو اشنایان دیدم این ازدواجارو که خوب بوده در نهایت خودت میسنجی و انتخاب میکنی اجباری در کار نیست